Телeком на лицитацији: Ко даје 1,4 милијарде

БЕОГРАД – Влада Србије усвојила је данас Закључак којим је утврђена минимална почетна цијена за продају 51 одсто капитала „Телекома Србије”, у вриједности од 1,4 милијарде евра, рецецно је данас Танјугу у кабинету премијера Мирка Цветковића. Влада је задужила Министарство финансија да у сарадњи са Радном групиом за спровођење тендера за продају удјела „Телекома” обавијести […]

четвртак, децембар 23, 2010 / 18:35

БЕОГРАД – Влада Србије усвојила је данас Закључак којим је утврђена минимална почетна цијена за продају 51 одсто капитала „Телекома Србије”, у вриједности од 1,4 милијарде евра, рецецно је данас Танјугу у кабинету премијера Мирка Цветковића.

Влада је задужила Министарство финансија да у сарадњи са Радном групиом за спровођење тендера за продају удјела „Телекома” обавијести све учеснике на тендеру за приватизацију дијела те српске компаније о почетној цени.

Тендерску документацију до сада су откупили „Дојче телеком”, „Франс телеком”, „Телеком Аустрија”, „Америка мовил”, „Ведер инвестментс”, „Турксел” и „Вимпелком”.

Тендер за продају „Телекома” расписан је 20. октобра ове године, а рок за достављање обавезујућих понуда истиче 21. фебруара 2011. године.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *