Текстилни Тесла не мирује: Траже се радници и за Рогатицу

На јавни позив општине Рогатица за рад у Фабрици текстила „Јасна“ пријавило се укупно 577 кандидата, од којих ће 300 бити примљено и запослено у три смјене. Према пројекту бањалучког предузећа "Никола Тесла", чији је оснивач Влада Републике Српске, осим запошљавања, предвиђено је и проширење постојећег производног капацитета ове фабрике, као и набавка неколико нових […]

понедељак, мај 27, 2013 / 12:06

На јавни позив општине Рогатица за рад у Фабрици текстила „Јасна“ пријавило се укупно 577 кандидата, од којих ће 300 бити примљено и запослено у три смјене.

Према пројекту бањалучког предузећа "Никола Тесла", чији је оснивач Влада Републике Српске, осим запошљавања, предвиђено је и проширење постојећег производног капацитета ове фабрике, као и набавка неколико нових машина.

У Административној служби општине Рогатица Срни је данас речено да ће у наредном периоду бити извршена селекција кандидата и да ће сви који не буду текстилне струке бити доквалификовани или преквалификовани.

Према пројекту предузећа "Никола Тесла" предвиђено је да 3.000 радника буде запослено у текстилној индустрији у Рогатици, Фочи, Калиновику, Рудом, Чајничу, Вишеграду и Новом Горажду.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *