Састали се к’о у странци: Додик, Цвијановићка, Мирјанић, Митровић, Радмановић и Шпирић

Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић и предсједник Републике Српске Милорад Додик разговарали су данас на радном састанку, у Бањој Луци, о актуелној политичкој и економској ситуацији у Републици Српској и БиХ.


Стево у Шумама Српске: Систематизација и компјутеризација, само не о профиту

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске проф. др Стево Мирјанић, са сарадницима, разговарао је данас са представницима Управе и Надзорног одбора Јавног предузећа шумарства „Шуме Републике Српске“.

Кредити финансирају изградњу насипа у Српској

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске проф.др Стево Мирјанић састао се данас са представницима Европске инвестиционе банке и надлежне консултантске куће, са којима је разговарао о напретку пројекта „Хитне помоћи и заштите од поплава у Републици Српској“, који се финансира средствима ЕИБ-а.


Бирач, Лудмер, Oсат: Сва срећа па Жељка воли младе

Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић разговарала је данас, у Административном центру Владе Републике Српске, са младима регије Бирач који бораве у Бања Луци у оквиру студијске посјете институцијама Републике Српске, а коју организује Омладински савјет Милићи.


УПОЗОРЕЊЕ: У Влади Српске све сами полтрони и неписмењаци!

Из Владе РС је стигло саопштење које је школски примјер неписмености, али и небриге, па и непријатељства према српском језику, писму и обичајима. фДИ Магазин, Фајненшл тајмс или фДИ Интелиџенс, они не смију написати писмом народа који их издржава!!!Кад дођу поплаве, запамтите да се о превенцији причало у влади

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске проф. др Стево Мирјанић затражио је данас интензивирање активности свих надлежних институција на уређењу водотока и експлоатације минералних сировина из водотока у Републици Српској.


Влада Српске засједала редовно и 164. пут

Прочитајте које је одлуке донијела влада Жељке Цвијановић, од спољнотрговинског промета до Агенције за мирно рјешавање радних спорова, са сагласношћу Министарству омладине и спорта за паре које је утрошило 2017. године.Миленку дошао Шнајдер на врата

Министар рада и борачко-инвалидске заштите Миленко Савановић разговарао је данас у Бањој Луци са Патриком Шнајдером, савјетником у Сектору за владавину права у Канцеларији специјалног представника Европске уније у БиХ о Нацрту Закона о жртвама ратне тортуре , који је недавно усвојила Влада Републике Српске.