Урбан енд јанг латиничење Уједињене Српске

Уједињена Српска је партија која наглашава националну политику, па Фронтал.СРБ жалости што неко ко је крстио овај догађај сматра да нешто мора бити младолико и модерно (читај „урбано“) искључиво ако је написано на енглеском језику.


Стевандић у Српском Сарајеву: Имамо план који подразумијева 25.000 радних мјеста

Уједињена Српска одржала је у уторак трибину у Источном Новом Сарајеву на којој су се представили кандидати за Народну скупштину РС у Изборној јединици осам. Трибини је присуствовао и предсједник УС др Ненад Стевандић.

Стевандић у Петрову: Са досадашњим представницима у Сарајеву, изгубили смо четири године

“У Петрову лежи, не само велики туристички потенцијал, него и велика могућност за пољопривредни развој, пластенике и индивидуалну производњу”, рекао је Стевандић у понедјељак на трибини Уједињене Српске у Петрову, на којој су представљени кандидати ове странке за Народну скупштину Српске у Изборној јединици пет.


Милан Д. Петковић: Листа коју ја предводим, у просјеку је стара 36 година

Петковић је адвокат, потпредсједник Уједињене Српске, те кандидат на изборима за народног посланика у Изборној јединици 3. О ове три теме, односно особине личности, говори у предизборном интервјуу за Фронтал.СРБ.


Свето тројство политике Уједињене Српске: Национална, економска и пронаталитетна

Недјељно вече у Теслићу прошло је у знаку Уједињене Српске. Сала Дома културе била је премала да прими све грађане који су дошли да подрже једну од најмлађих апртија на политичком небу Српске, што је потврда да се Уједињена Српска уписала у велике странке.Уједињена Српска Кумсалама поклонила дјечије игралиште

Данас је у бањалучкој мјесној заједници Кумсале одржана трибина Уједињене Српске на којој су се представили кандидати за Народну скупштину РС у Изборној јединици три. Трибини је присуствовао и предсједник УС др Ненад Стевандић који је овом приликом свечано отворио дјечије игралиште као поклон малишанима ове мјесне заједнице.


Предизборни колаж Уједињене Српске

Из Уједињене Српске стигао је низ фотографија, које указују на масовне скупове ове странке. Нешто што јој је пред локалне изборе прогнозирано да неће постићи, што је уласком у локалне парламенте демантовано.Уједињена Српска осуђује уништавање њених билборда

Уједињена Српска осуђује сваку провокацију, непримјерене, некултурне и примитивне активности током изборне кампање као што су изазивање инцидената или уништавање туђих билборда, као што је то од јутрос случај са нападима на наше билборде.


Стевандић у Братунцу: Требају нам јаки људи у Сарајеву

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић рекао је да је Република Српска највећа српска побједа у посљедњих 200 година која се мора сачувати и развијати, јер је гарант слободе српског народа са лијеве стране Дрине.