Ђокић и социјалисти честитали 8. март

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић честитао је свим женама Републике Српске и БиХ 8. март Међународни дан жена уз поруку да жене у сваком погледу и на сваком мјесту, морају да буду поштоване и уважаване свих 365 дана у години.


Ђокић у Кини, портпароли у Латинима

Министар индустрије, енергетике и рударства Петар Ђокић предводи делегацију Републике Српске, која ће у периоду 01-03. марта 2018. године боравити у радној посјети Пекингу, Народна Република Кина.Ђокић: Шаровић фаворизује увознички лоби из Ефбиха

Министар индустрије, енергетике и рударства Петар Ђокић изјавио је да је неприхватљив поступак Министарства спољне трговине и економских односа БиХ да, мимо утврђене процедуре и именоване Радне групе, текст Нацрта одлуке о квалитету течних нафтних горива у БиХ, којим се фаворизују увознички лобији који послују у ФБиХ, упути на мишљење Влади Републике Српске.


Ђокић ревитализује Несврстане: Шеик из Омана дошао на канабе

Министар индустрије, енергетике и рударства Петар Ђокић разговарао је данас у Бањој Луци са шеиком Али Бин Абдулах Ал Бадијем, предсједавајућим Ал Бади Инвестмент Груп из Султаната Оман, о могућностима инвестирања у Републику Српску.Ђокић посјетио градски одбор у Бањој Луци

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић изјавио је да је након проведених унутарпартијских избора у бањалучком Градском одбору Социјалистичке партије видан напредак, којем свједочи све већи број нових чланова и политичких активности.


Ђокићево министарство ријечи Тајмедија и Голдвотер не умије написати азбуком

Још једна, овај пут вијест из области енергетике и економије, која улази у наш одјељак #Латиничење, будући да службеници у нашој влади кад виде ријеч на енглеском, просто буду одушевљени. Нити их преводе, нити пресловљавају.