Антички: Након олимпијаде оружје поново звецка

Бијела кућа је данас саопштила да ће сачекати да види да ли је озбиљна најава Пјонгјанга да је вољан да разговора са САД, што је риједак корак ка дипломатији послије више мјесеци нуклеарних и ракетних проба Сјеверне Кореје и пријетњи ратом са обје стране.


Петнаест руских спортиста није позвано на Олимпијаду упркос укидању забране

Међународни олимпијски комитет одбио је да позове 13 руских спортиста и два тренера на Зимске олимпијске игре у Пјонгчангу, иако је њихова забрана укинута раније од стране Арбитражног суда за спорт.


Русија суспендована са зимске олимпијаде, Руси само под олимпијском заставом

Међународни олимпијски комитет (МОК) донио је одлуку да дозволи руским репрезентативцима да се такмиче на Олимпијским играма у Пјонгчангу 2018. године, али ће репрезентација бити названа „олимпијски спортисти из Русије“.
Олимпизам: Рвање избачено са Игара

Међународни олимпијски комитет /МОК/ избацује рвање са Олимпијских игара од 2020. године, што је изазвало шок међу поборницима овог старог олимпијског спорта.


Олимпијада 2014. у Сочију

Вријеме зимске Олимпијаде 2014. у Сочију се ближи. Преносе са спортских арена гледаће милиони телевизијских гледалаца. Они рачунају да ће видјети атрактивне, информативно богате емисије снимљене на најсавременијем нивоу.