Стевандић: Свако политичко дјеловање у случају Драгичевић је злоупотреба

Потпредсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић изјавио је Срни да је свако дјеловање мимо емпатије према породици настрадалог Давида Драгичевића, на Тргу Крајине у Бањалуци злоупотреба те трагедије.


УС у Приједору: У Сарајеву требају људи који у Српску убацују новац, а не блокаде

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић изјавио је у недјељу у Приједору да се залаже да у заједничке органе у Сарајево дођу људи који ће сарађивати са Републиком Српском и њеним руководством.


УС одржала трибине у Зворнику и Сребреници

У недјељу, 23.09.2108. године, Уједињена Српска одржала је трибине у Сребреници и Зворнику којима је присуствовао велики број грађана са жељом да пруже подршку програму и политици националног уједињења, економског развоја и останка младих.


Стевандић: Не треба допустити да се раздор из Српске, пренесе у Србију

Потпредсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић поручио је данас да се Српска може очувати само јединством и подршком њеним институцијама и људима који их воде, те да се не смије дозволити да „било ко, ко је већ затровао односе у Српској, то тровање и раздор пренесе и у Србију“.Стевандић у Српском Сарајеву: Имамо план који подразумијева 25.000 радних мјеста

Уједињена Српска одржала је у уторак трибину у Источном Новом Сарајеву на којој су се представили кандидати за Народну скупштину РС у Изборној јединици осам. Трибини је присуствовао и предсједник УС др Ненад Стевандић.Милан Д. Петковић: Листа коју ја предводим, у просјеку је стара 36 година

Петковић је адвокат, потпредсједник Уједињене Српске, те кандидат на изборима за народног посланика у Изборној јединици 3. О ове три теме, односно особине личности, говори у предизборном интервјуу за Фронтал.СРБ.


Свето тројство политике Уједињене Српске: Национална, економска и пронаталитетна

Недјељно вече у Теслићу прошло је у знаку Уједињене Српске. Сала Дома културе била је премала да прими све грађане који су дошли да подрже једну од најмлађих апртија на политичком небу Српске, што је потврда да се Уједињена Српска уписала у велике странке.


Уједињена Српска Кумсалама поклонила дјечије игралиште

Данас је у бањалучкој мјесној заједници Кумсале одржана трибина Уједињене Српске на којој су се представили кандидати за Народну скупштину РС у Изборној јединици три. Трибини је присуствовао и предсједник УС др Ненад Стевандић који је овом приликом свечано отворио дјечије игралиште као поклон малишанима ове мјесне заједнице.