Не наводи се какве: Инцко упозорио Иванића на посљедице неусвајања ЗКП

Члан Предсједништва БиХ из Републике Српске др Младен Иванић разговарао је данас са високим представником за БиХ Валентином Инцком о актуелној политичкој ситуацији у БиХ у свјетлу предстојећих општих избора.


Црнадак чувар Српске: Спријечили смо резолуцију о Сребреници

Црнадак је поручио полазницима Политичке академије да је ПДП у потпуности испунио предизборна обећања из прошле кампање, да је међународна позиција Републике Српске веома стабилна и да су улога и надлежности Републике Српске сачувани и додатно ојачани.


ПДП: Шта је све Жељка заборавила да каже

Премијерка Жељка Цвијановић је данас, коментаришући владу Младена Иванића, заборавила да саопшти јавности да је за 24 мјесеца Иванићеве владе исплаћено 26 пензија – 24 редовне и двије које је њен шеф Милорад Додик остао дужан.



Пинг-понг Жељке и опозиције се наставља

Жељка Цвијановић је прозвала Младена Иванића, на шта је ПДП одговорио саопштењем, што је све прилично тешко пратити, обзиром да владајући СНСД не шаље никаква саопштења.



Наставак блокбастера: Вашингтонски споразум 2

У јавности Српске прошла је сасвим непримјећено, крајње необична дипломатска пракса, у којој два амбасадора САД (из Загреба и Сарајева) брифингују муслиманског и хрватског члана тзв. Предсједништва БиХ.


Бореновић: СЗП договорио кандидате, Додиков блок нема консензус

Бранислав Бореновић изјавио је синоћ у Новој Тополи да су кандидати СзП-а за предсједника РС Вукота Говедарица и члана Предсједништва БиХ Младен Иванић спремни за предстојеће изборе на којима ће однијети увјерљиву побједу.


Јилдирим у Сарајеву са Иванићем и Изетбеговићем

Предсједавајући Предсједништва БиХ Бакир Изетбеговић и члан Предсједништва БиХ из Републике Српске др Младен Иванић разговарали су са премијером Републике Турске о билатералној сарадњи БиХ и Турске, те о активностима у БиХ у вези са европским интеграцијама, гдје је исказана подршка Турске.