Спомен-крст носиоцима Невесињске пушке

Младен Иванић, Бранислав Бореновић и Вукота Говедарица присуствовали су данас освештању подигнутог спомен-крста у Крековима код Невесиња, у част устаницима из Невесињске пушке 1875. године.


Иванић га испратио: Оде Фергусон из наше њиве

Члан Предсједништва БиХ из Републике Српске др Младен Иванић примиo je y опроштајну посјету амбасадора Уједињеног Краљевства Велике Британије и Сјеверне Ирске у БиХ Едварда Фергусона

Бореновић: У разговору са грађанима представљаћемо Програм обнове Српске

Предсједник Партије демократског прогреса /ПДП/ Бранислав Бореновић рекао је синоћ у Градишци да ова странка жели отворен контакт са грађанима како би им представила свој „Прогам обнове Републике Српске“.


Иванић: Нисам дао сагласност за потпис било чега, што не уважава ставове Српске

Кабинет члана Предсједништва БиХ из Републике Српске до посљедњег дана није дао сагласност за потписивање текста заједничких декларација земаља учесница Берлинског процеса, све док нису уважене сугестије надлежних институција Републике Српске.Јадовно и данас ствара мученике: Срби, партизани, антифашисти

Прошле године, медији Неовисне Републике Хрватске, сви као један, потпуно су игнорисали комеморацију Јадовна 1941, чак и уз присуство двије врсте предсједника из Српске. Ове, 2018. године, одлучили су се вратити сили. Фашистичко-нацистичких им коријена.


Нема разлога за Додикову бригу, српска застава је већ у Сарајеву

Већина нестраначких гласача која има намјеру да на изборима за српског члана предсједништва подржи Милорада Додика, то оправдава вјером да би његово учешће у власти БиХ било изузетно забавно. Сви очекују опструкцију уз Додикове луцидне штосове, али ако је судећи по кампањи који Додик тренутно води, од тога нема ништа.Иванић на Форуму бораца Српске

Члан Предсједништва БиХ из Републике Српске др Младен Иванић присуствовао је данас у Бањалуци Форуму бораца Републике Српске, организованом поводом 25 годишњице Борачке организације Републике Српске.


Не наводи се какве: Инцко упозорио Иванића на посљедице неусвајања ЗКП

Члан Предсједништва БиХ из Републике Српске др Младен Иванић разговарао је данас са високим представником за БиХ Валентином Инцком о актуелној политичкој ситуацији у БиХ у свјетлу предстојећих општих избора.


Црнадак чувар Српске: Спријечили смо резолуцију о Сребреници

Црнадак је поручио полазницима Политичке академије да је ПДП у потпуности испунио предизборна обећања из прошле кампање, да је међународна позиција Републике Српске веома стабилна и да су улога и надлежности Републике Српске сачувани и додатно ојачани.