Додик се опасно прима: Нећемо дозволити поништавање избора

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да престојећи општи избори морају да се одрже у фер и коректним условима, поручивши да неће дозволити изазивање ванредне ситуације због које би избори били поништени.

СДС: Без воље Срба у Ефбиху, нема одлуке у Савјету министара

Свакодневно фабриковање лажних вијести о проблемима са мигрантима дио је предизборне стратегије СНСД-а које нема никакво покриће. Челни људи Српске демократске странке разумију да су Срби у ФБиХ уплашени и забринути због миграната.


Додик касни деценију: Ако Приштински Шиптари уђу у УН, тражиће и Српска

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да ће уколико дође до укључивања НАТО-нарко државуљка у УН и друге међународне институције, тај исти пут затражити и Српска. Посљедњих десет година је тај процес обрнуто пропорционалан.


Додик позива у Книн у Бачкој Паланци

Пред изборе нагло постану битни неки догађаји, који се иначе отаљају. Тако и Влада Српске већ одавно тражи да се новинари акредитују и обезбјеђује им превоз на догађај који би требао обиљежити ентичко чишћење Републике Српске Крајине.Вукотићеви ветерани отворено на страни Милорада Додика на изборима

Удружење „Ветерани Републике Србије“ упозорили су да се „врше врло озбиљне припреме за убиство предсједника `Ветерана Републике Српске` Душка Вукотића који би довео до међусрпског сукоба у Бањалуци и неизбјежне међународне интервенције, чиме би били спријечени општи избори и онемогућена побједа Милорада Додика за првог озбиљног српског представника у Сарајеву“.


Бореновић: Додикове изјаве су лишене хуманости и осјећаја

Предсједник Партије демократског прогреса Бранислав Бореновић осуђује изјаве Милорада Додика како је „неко спреман да овдје каже да треба укинути Републику Српску“ те да ће се он „борити против свакога ко хоће да укине Републику Српску, па и овога Давора, који то ради, злоупотребљавајући ове протесте“.СДС: За успјех у послу потребно је само презиме – Додик

Компанија „Проинтер“, Игора Додика, сина предсједника Републике Српске и СНСДМилорада Додика, преузима све послове у Републици Српској. Након што су добили вишемилионске послове у ИТ сектору, Додиков „Проинтер“ је изабран и за набавку радара за мјерење брзине кретања возила и тиме показао да је у Републици Српској битно једино – презиме.


Мраковица и владајући: Састали се, па говоре

Ако Европа хоће хуманост, нека отвори своје границе и прими мигранте. Ми их не желимо на нашим просторима, јер смо одговорни према својим грађанима. Даћемо хране, ако треба, али то је све. То је став нас тројице, али и став нашег народа. Мигранти неће у РС.


Додик се већ сикира за оспоравање побједе након избора

Предсједник Републике Српске Милорад Додик не искључује могућност да би НАТО могао да покуша да оспори његову побједу на предстојећим изборима под изговором да нису били демократски, будући да је то војно-политичка структура која се и на крају рата у БиХ умијешала сврставајући се на страну муслимана и Хрвата.