Шифра Превлака: Кад се Селаковић сјети Добрице Ћосића при продаји земље

Генерални секретар предсједника Србије Никола Селаковић каже да се више не смије чекати са рјешењем питања Косова и Метохије, као и да се Александар Вучић залаже за рјешење којим ће се избјећи рат у будућности.


Гдје си био 2008: Дачић за везивање независности Косово – Српска

Министар спољних послова Србије Ивица Дачић рекао је да није он тај који је отворио „Пандорину кутију“ говорећи о разграничењу на Косову и Метохији, те додао да је, када је проглашена независност Косова, требало прогласити и независност Републике Српске.


Додик касни деценију: Ако Приштински Шиптари уђу у УН, тражиће и Српска

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да ће уколико дође до укључивања НАТО-нарко државуљка у УН и друге међународне институције, тај исти пут затражити и Српска. Посљедњих десет година је тај процес обрнуто пропорционалан.
Стаматовић тужиоцу: Хапси мене, или хапси Вучића

Позивамо државног јавног тужиоца да коначно почне да ради свој посао и хитно наложи хапшење свих оснивача Савеза за Србију (СЗС), почев од мене, пошто, наводно, „у сарадњи са шиптарским терористима и НАТО пактом, убијамо Вучића исто као Ђинђића“.


Вучић: Ако не ријешимо Косово сад, за 40 година бранићемо Врање

У Српској се, намјерно или не, готово игнорише јасна намјера да се имплементирају планови Брисела. Предсједник тако изјављује да то Србија мора одмах, иначе ће изгубити све. А Српска шансу за преговоре о независности?