Евровизија без виза: Послије Нене – Лена

Фронтал не прати Фарму или Великог брата, али Њемачка је до Лене само једном побиједила на Евровизији. Енглези, једном прваци свијета у фудбалу, трећи пут посљедњи.


Шпански коњуктивитис

Синоћ су у Бањој Луци наступала Дјеца са црвеним очима. Jош један музички хороскоп Фронтала, претсказује и њихову судбину.


Плави Бас: Питајте Савету

Нови музички хороскоп је мало гломазније конструкције, јер је наручен за готово све што главни град Српске има понудити свијету: Танкер, Рикол, Шизомантра, Сопот и Плави Подрум.Металфест 2: Деменција пајканус

За разлику од прва два музичка хороскопа који су се десили у ДФК, овај се збио у Полидрому (бивши Гето) и приредба се окончала наступом снага реда и мира.


Гроф Ђураз: Чаша од хиљаду марака

Мета најновијег музичког хороскопа је био ултра, мега, гига популарни; наше горе лист. Естрадна појава која је о Сфору, пјевала као о смору. Како је звучао синоћ?Дарквуд даб: Трансцендентална гажа

Ово је први у низу музичких хороскопа, којим ће се на Фронтал.РС (који је кратак са астролошким садржајима) предвиђати глазбена судбина онога ко наврати у Бању Луку.