Шварценегер: „Вратићу се!“

ЛОС АНЂЕЛЕС- Арнолд Шварценегер, који је након успјешне филмске каријере постао гувернер Калифорније, могао би бити именован за новог шефа ЕУ, објавили су амерички медији. Шездесеттрогодишњег бившег "мистер универзума", који је рођен у Аустрији, блиски сарадници савјетују да се врати у Европу како би водио ЕУ, објавио је магазин "Њузвик".  "У наредних неколико година, ЕУ […]

среда, април 20, 2011 / 09:37

ЛОС АНЂЕЛЕС- Арнолд Шварценегер, који је након успјешне филмске каријере постао гувернер Калифорније, могао би бити именован за новог шефа ЕУ, објавили су амерички медији.

Шездесеттрогодишњег бившег "мистер универзума", који је рођен у Аустрији, блиски сарадници савјетују да се врати у Европу како би водио ЕУ, објавио је магазин "Њузвик".

 "У наредних неколико година, ЕУ ће тражити много угледнијег предсједника, некога ко може да уједини Европу", рекао је за магазин бивши шеф Шварценегеровог кабинета Тери Таминен.

Таминен је додао да Французи не желе Нијемца, а Нијемци не желе Италијана.

 "Да ли ће, уколико буде изабран Европљанин који је отишао у САД, бити оживљена визија Вашонгтона или Џеферсона о новој и уједињеној Европи", изјавио је Таминен.

Након што је Шварценегеру истекао други мандат на функцији гувернера Калифорније, у медијима се расправља да ли ће он наставити своју каријеру у политици или ће се вратити филму.

Једино је извјесно да се он не може кандидовати за предсједника САД, јер је та функција омогућена само лицима рођеним на америчкој територији.

Недавно се Шварценегер састао с британским премијером Дејвидом Камероном, који је у шали рекао да би требало промијенити устав САД да би се бивши глумац могао кандидовати за предсједника.

У међувремену, Арнолд Шварценегер се вратио на велики екран као супер херој из цртаног филма по имену "Гувернатор", позајмивши свој глас лику из цртане телевизијске серије.

Његов лик је полуизмишљени бивши политичар, који се повлачи из политике и води двоструки живот као улични борац против криминала.

Творац цртаног лика је Стен Ли, коаутор "Спајдермена".Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *