Сутра у Београду друга заједничка сједница влада Српске и Србије

Влада Републике Српске и Влада Републике Србије одржаће сутра у Београду, другу заједничку сједницу. У 11.00 часова, предсједник Владе Републике Српске Александар Џомбић разговараће са предсједником Владе Републике Србије Мирком Цветковићем, а у 12.00 ће почети другеа заједничка сједница Владе Републике Српске и Владе Републике Србије. Након завршетка сједнице биће организовано потписивање споразума, које ће […]

четвртак, децембар 15, 2011 / 16:03

Влада Републике Српске и Влада Републике Србије одржаће сутра у Београду, другу заједничку сједницу.

У 11.00 часова, предсједник Владе Републике Српске Александар Џомбић разговараће са предсједником Владе Републике Србије Мирком Цветковићем, а у 12.00 ће почети другеа заједничка сједница Владе Републике Српске и Владе Републике Србије.

Након завршетка сједнице биће организовано потписивање споразума, које ће потписати министри унутрашњих послова Републике Српске и Србије, Станислав Чађо и Ивица Дачић, као и министар за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске Сребренка Голић и министар животне средине, рударства и просторног планирања Републике Србије Оливер Дулић.

Након тога, предсједник Владе Републике Српске Александар Џомбић и предсједник Владе Републике Србије Мирко Цветковић одржаће конференцију за новинаре.0 КОМЕНТАРА

 1. tko ce imati argumente da se sutra suprostavi Vladi Mađarske da održi zajedničku sjednicu sa Vladom Vojvodine, ili Vladi Albanije da odrzi sjednicu sa Vladom Kosova, pa zasto ne i Vladi Federacije BIH da odrzi sjednicu sa Sandžakom.

 2. zmaj ,
  A to tebe “zulja“ gusteru…
  Madjarska i Albanija,cuvene banana drzavice uvijek bile i bice a fbih jos nije dorasla ni banani,jer ne moze odrzati sjednicu ni sama sa sobom…ali o tom po tom…nego,ima nesto ljepse u svoj prici….
  Sve te banana drzavice bi po tvome trebale odrzati sa:Jednom pokrajinom…drugom pokrajinom(na koju je usput izvrsena agresija) i….mjesnom zajednicom sand(j)ak.

  Ovdje se radi o sastanku vlada jedne drzave,koju i ovako osakacenu,okupiranu i izranjavanu ove banane nikada nece dostici sa jednom Republikom,kojoj takodje ove mjesne zajednice mogu samo zavidjetiB-)B-)B-)

 3. Искрено и несебично ми је драго да се СРБИ сложе о свим горућим питањима,која треба да рјеше правичну егзстенцију и достојан живот СРБА,ма гдје били.Готово сам сигуран да би требало бити и простора на заједничкој сједници,да се размотре многа питања својих грађана,којима они наносе бол и неспокојство,са небригом и једне и друге ВЛАДЕ.Веома интересантно,данас је прес конференција у Бања Луци(ипц у хотелу „Босна“ кристална сала 16.12.2011. у 10:00 сати),гдје ће учесниц доказати како је Министар финансија и његова помоћница ,Ђомбић и Алеасићка лагали на Међународном суду у предмету Суљагић,а у вези пилот пресуде 10.03.2009.СТАРЕ ДЕВИЗНЕ ШТЕДИШЕ.На основу тих лажних изјава (било их је испред БиХ велики број на челу са агентом БиХ Моником Мијић)донешена је крајње неповољна пресуда-коначна пресуда по СТАРЕ ДЕБВИЗНЕ ШТЕДИШЕ.Многе штедише су стјеране у њихов АПИФ и верификовали се 2010.године,а Република Српска по одлуци СУДА у Стразбуру је требала да тим штедишама исплати по 2000,00 КМ још у ЈУНУ ове године,али од тога нема ништа,већ нема лажи на овом свијету које нисмо чули од АПИФ-а и надлежног Министарства.Имају још времена до краја године,и онда слиједи обраћање Међународном суду у Стразбур,да Република Српска не поштује ни коначну судску пресуду.Неможе бити жалосније и тужније за грађане који су цијели живот радили за сопствену старост,а сада нетко одлучује када и колико ће ти дати сопствене неприкосновене приватне имовине-уштеђевине.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *