Сутра хитна сједница Предсједништва БиХ

САРАЈЕВО- Предсједништво БиХ сутра ће на хитној сједници утврдити приједлог закона о буџету институција БиХ и међународних обавеза БиХ за ову годину. Савјет министара БиХ раније је утврдио Нацрт закона о буџету институција БиХ и међународних обавеза БиХ, који је пројектован на износ од 1,028 милијарди КМ, а донио је и одлуку о привременом финансирању […]

уторак, април 19, 2011 / 21:14

САРАЈЕВО- Предсједништво БиХ сутра ће на хитној сједници утврдити приједлог закона о буџету институција БиХ и међународних обавеза БиХ за ову годину.

Савјет министара БиХ раније је утврдио Нацрт закона о буџету институција БиХ и међународних обавеза БиХ, који је пројектован на износ од 1,028 милијарди КМ, а донио је и одлуку о привременом финансирању институција БиХ и међународних обавеза за период април – јуни.

Из Предсједништва БиХ је саопштено да ће сутра, након хитне, бити одржана и редовна сједница на чијем дневном реду ће, између осталог, бити посјета предсједника Словеније Данила Тирка БиХ 8. и 9. новембра.

На редовној сједници Предсједништва БиХ биће разматрани и приједлози одлука о покретању поступка за вођење преговора ради закључивања споразума између Савјета министара БиХ и Владе Украјине о научној и образовној сарадњи, те закључивања споразума између Савјета министара БиХ и Владе Македоније о сарадњи у подручју здравства и медицинских наука.

Почетак хитне сједнице Предсједништа БиХ планиран је за 13.00 часова, а редовне у 13.30 часова, док је конференција за новинаре заказана за 15.30 часова.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *