Шутановац воли маркетинг: Почело снимање серије Војна академија

На Војној академији у Београду у данас почело снимање телевизијске серије „Војна академија“, по сценарију Гордана Михића и у режији Дејана Зечевића, којем је присуствовао и министар одбране Драган Шутановац.  Писац сценарија Гордан Михић рекао је новинарима да ће "Војна академија" бити прича о војсци, али и изузетно драматична серија коју ће гледаоци са уживањем […]

уторак, април 26, 2011 / 20:15

На Војној академији у Београду у данас почело снимање телевизијске серије „Војна академија“, по сценарију Гордана Михића и у режији Дејана Зечевића, којем је присуствовао и министар одбране Драган Шутановац.

 Писац сценарија Гордан Михић рекао је новинарима да ће "Војна академија" бити прича о војсци, али и изузетно драматична серија коју ће гледаоци са уживањем пратити.

Планирано је да шеснаест једночасовних епизода буде емитовано на Првом програму Радио телевизије Србије у сезони 2011/2012.

Михић је навео да је прије почетка снимања проводио дане на академији како би што боље упознао животе младих људи.

"Долазио сам сваки дан на академију, разговарао са кадетима, старешнима, помоћним особљем, хтео сам да упознам сваки кутак академије, чак сам присуствовао и часовима и разговарао са психолозима", казао је Михић.

Министар одбране Драган Шутановац рекао је новинарима да би серија требало да на сликовит начин прикаже како живе и раде кадети, официри и подофицири.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *