Сукоб њемачких навијача у Лондону

Иако су Баjерн и Борусijиа за вечерашње финале Лиге шампиона добили по 29.000 улазница, процјењује се како је у Лондон само због утакмице допутовало више од 150.000 Нијемаца, од којих највећи број немају никакве шасе учи на стадион Вембли. За улазнице се нуди право богатство. Цијене на црном тржишту премашиле су износ од 1.000 евра, […]

субота, мај 25, 2013 / 19:49

Иако су Баjерн и Борусijиа за вечерашње финале Лиге шампиона добили по 29.000 улазница, процјењује се како је у Лондон само због утакмице допутовало више од 150.000 Нијемаца, од којих највећи број немају никакве шасе учи на стадион Вембли.

За улазнице се нуди право богатство. Цијене на црном тржишту премашиле су износ од 1.000 евра, а за поједина мјеста на стадиону тражи се и по 5.000 евра. Медији су упозорили навијаче да се не упуштају у "шверц" улазница јер је полиција припремила низ агената у цивилу.

Њемачка "фешта" започела је синоћ када је у средишту Лондона било готово немогуће наћи мјесто у гостионицама. Забава се наставила по ноћним клубовима, а данас и по улицама града.

У пријеподневним сатима избила је тучњава навијача Борусије и Бајерна. Но, лондонскл полиција је била спремна и успјела је релативно брзо раздвојити зараћене стране.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *