Суарес кажњен са осам утакмица неиграња

Енглеска Фудбалска асоцијација (ФА) казнила је данас нападача Ливерпула Луиса Суареса са осам утакмица неиграња пошто је проглашен кривим за вријеђање играча Манчестер Јунајтеда Патриса Евре на расној основи. ФА је спровела истрагу после утакмице између Ливерпула и Манчестер Јунајтеда, одигране 15. октобра (1:1), а након прикупљених доказа одлучила се за драстичну суспензију уругвајском репрезентативцу […]

среда, децембар 21, 2011 / 08:37

Енглеска Фудбалска асоцијација (ФА) казнила је данас нападача Ливерпула Луиса Суареса са осам утакмица неиграња пошто је проглашен кривим за вријеђање играча Манчестер Јунајтеда Патриса Евре на расној основи.

ФА је спровела истрагу после утакмице између Ливерпула и Манчестер Јунајтеда, одигране 15. октобра (1:1), а након прикупљених доказа одлучила се за драстичну суспензију уругвајском репрезентативцу и казнила га још новчано са 40.000 фунти.

"Независна комисија је доказала недолично понашање Суареса и изрекла суспензију од осам утакмица, уз новчану казну од 40.000 Фунти", саопштила је ФА, наводећи да је Уругвајац током меча у више наврата вријеђао Француског интернационалца.

Суарес има право жалбе, а након тога биће познато када ће одсуствовати са терена.

"Ми смо уз њега и настојаћемо да помогнемо колико је могуће", изјавио је менаџер Ливерпула Кени Далглиш.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *