Студенти Слобомир академије одржали Новогодишњи концерт

Традиционални Новогодишњи концерт студената Одсјека за музику Академије умјетности Слобомир П Универзитета одржан је синоћ у Бијељини. "Сматрамо да је ово најљепши начин да испратимо стару и дочекамо Нову годину, са жељом да нам сљедећа буде још боља и успјешнија", рекла је декан Академије умјетности Слобомир П Универзитета Александра Радосављевић. Она је истакла да свака […]

среда, децембар 28, 2011 / 08:04

Традиционални Новогодишњи концерт студената Одсјека за музику Академије умјетности Слобомир П Универзитета одржан је синоћ у Бијељини.

"Сматрамо да је ово најљепши начин да испратимо стару и дочекамо Нову годину, са жељом да нам сљедећа буде још боља и успјешнија", рекла је декан Академије умјетности Слобомир П Универзитета Александра Радосављевић.

Она је истакла да свака генерација носи таленат и младост, те да студенти Академије умјетности остварују значајне успјехе на многим такмичењима.

Ректор Слобомир П Универзитета Десанка Тракиловић рекла је да је добро што Бијељина има Академију умјетности и нагласила да су ови студенти освајали награде на такмичењима.

Концерт је одржан у Галерији Центра за културу.

Одсјек за музику Академије Умјетности Слобомир П Универзитета похађа 110 студената. Одсјек за музику Слобомир П Универзитета основан је 2005. године и тада је одржан први Новогодишњи концерт. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *