Стигла видео најава за серију Месо

Крај октобара резервисан за премијеру дуго очекиване серије Месо чији сценарио потписује Никола Пејаковић, а режију Саша Хајдуковић, док је копродуцент за Републику Српску РТРС, а за Србију РТС.

уторак, октобар 3, 2017 / 13:33

Серија ће бити премијерно емитована 28. октобра, у 21:00х на програму РТС-а и РТРС-а и има укупно девет епизода, а у завршној фази је и истоимени дугометражни филм.

Главни јунаци филма и серије „Месо“ су Мирко и Славко – људи чија имена асоцирају на прошла времена, али који се на своје начине боре са недаћама времена у којем живе.

Мирко је осредњи фудбалер на заласку каријере, са неизвјесном будућношћу у спорту, који се враћа у родну Бањалуку гдје затиче дементну мајку, интровертног брата и дјевојку која, далеко од своје родне куће, вапи за пажњом и љубављу, тражећи их на погрешне начине.

Он затиче и још нешто – очеву роштиљницу „Код Рајка“, од чије славе је остала само репутација да су ћевапи ту „бољи од Мујиних“, иако је и њена судбина неизвјесна, како због економских разлога, тако и због великих планова ко је за њу кују подједнако велики бизнисмени.

Један од њих је и Славко, Мирков другар из дјетињства, који се у животу свог некадашњег пријатеља поново појављује изненада, и то баш тада, у тренутку када му је најпотребнији. У девет епизода, њихове судбине ће бити у потпуности испреплетене и утицати на животне приче многих особа око њих, док Мирко и Славко сами траже свој пут до рјешења животних проблема, али и до одговора колико се људских вриједности и даље скрива у њима.

Главну улогу тумачи Игор Ђорђевић, а поред њега глуме и Никола Пејаковић, Бранко Јанковић, Вук Костић, Марија Пикић, Факета Салихбеговић Авдагић, Николина Јелисавац, Љубиша Савановић, Томислав Трифуновић И Стојан Матавуљ и многи други. Филм је настао у Босоногој продукцији, а продуцент је Бранкица Јанковић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *