Станојевић: Са Крстајићем одлазим и ја

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић рекао је да ће ако Управа клуба смијени спортског директора Младена Крстајића и он отићи са своје функције. "Потпуно сам уз Крстајића. Све радимо само у интересу клуба, док сви остали наступају у личном интересу и ради личне промоције. Нама је само Партизан изнад свега", рекао је Станојевић који се […]

недеља, децембар 25, 2011 / 12:14

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић рекао је да ће ако Управа клуба смијени спортског директора Младена Крстајића и он отићи са своје функције.

"Потпуно сам уз Крстајића. Све радимо само у интересу клуба, док сви остали наступају у личном интересу и ради личне промоције. Нама је само Партизан изнад свега", рекао је Станојевић који се налази на одмору на Малдивима.

Како преноси београдски сајт Мондо, тренер Партизана је објаснио да су он и Крстајић говорили сличне ствари.

"Деца смо овога клуба и све што имамо показујемо на терену. Не желимо на овакав начин да показујемо љубав према клубу, зато нам је и жао што је дошло до медијске помпе, али понављам – све је то због истине", рекао је Станојевић.

Према његовим ријечима, Крстајић и он се не боре за позиције, већ желе "бољу будућност за клуб".

"Нема проблема да одемо. Сутра ћу напустити клуб ако је у интересу Партизана, али ћу се до краја борити за истину. Нека ме суспендују, отерају… Али ја морам да се борим за клуб чији сам део целог живота", рекао је Станојевић.

Он је истакао да су га звали чланови Управног одбора да га убиједе да остане и да наговијесте да ће Крстајић бити смијењен.

Сjедница Управног одбора фудбалског клуба Партизан заказана је за понедељак.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *