Српска листа из Црне Горе: Зашто нас Тадић није звао?

Српска листа у Црној Гори жали што нико из ове странке није позван у Београд на састанак представника Срба из региона и поручује да ће, упркос томе, наставити да подржава политику предсједника Србије Бориса Тадића и Владе. Предсједник Политичког савјета Српске листе Мирослав Влаховић саопштио је да је ова политичка странка једина у Црној Гори […]

субота, децембар 24, 2011 / 15:28

Српска листа у Црној Гори жали што нико из ове странке није позван у Београд на састанак представника Срба из региона и поручује да ће, упркос томе, наставити да подржава политику предсједника Србије Бориса Тадића и Владе.

Предсједник Политичког савјета Српске листе Мирослав Влаховић саопштио је да је ова политичка странка једина у Црној Гори која Србију сматра матичном државом цијелог српског народа, па и Срба из Црне Горе.

"Тај наш став је у потпуном складу са Стратегијом Владе Србије за односе са Србима у региону и дијаспори. Тиме Српска листа подржава и промовише, како права и интересе Срба у Црној Гори, тако и интересе Србије", наводи се у саопштењу.

Предсједник Србије Борис Тадић јуче је у Београду разговарао са представницима Срба из региона о даљем развоју добросусједских односа и унапређењу положаја српских заједница у земљама региона. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *