Српкиње освојиле тениски турнир на Флориди

Десетогодишња тенисерка из Бијељине Снежана Стевић и тенисерка Олга Даниловић из Београда освојиле су турнир у дублу „2011- Мала Мо интернешенал“ на Флориди, који је одржан од 9. до 14. децембра. На овом турниру који се игра као завршни турнир најбоље дјеце у тенису из цијелога свијета учествовало је 250 такмичара из 45 земаља. Ова […]

четвртак, децембар 15, 2011 / 08:56

Десетогодишња тенисерка из Бијељине Снежана Стевић и тенисерка Олга Даниловић из Београда освојиле су турнир у дублу „2011- Мала Мо интернешенал“ на Флориди, који је одржан од 9. до 14. децембра.

На овом турниру који се игра као завршни турнир најбоље дјеце у тенису из цијелога свијета учествовало је 250 такмичара из 45 земаља.

Ова талентована дјевојчица из Бијељине на турниру на Флориди пласирала се и у четвртфинале сингла и полуфинале микс дубла.

Снежанин отац Мирослав Стевић рекао је Срни да је ова десетогодишња тенисерка у овој години освојила 13 турнира у БиХ у конкуренцији 10 и 12 година, играла је четвртфинале "Smrikve boll"-а у Пули и финале "Mec boll"-а тако да је овај резултат дошао као круна великога рада током цијеле године.

Снежана Стевић чланица је Тениског клуба “Топ Спин“ из Бијељине, а на Флориди је од почетка децембра тренирала у академији Ника Болитијерија.

Одлична је ученица петог разреда Основне школе "Јован Дучић" у Бијељини и тенисом се бави од пете године.0 КОМЕНТАРА

  1. Volio bih da znam da li je naše ministarstvo za sport išta pomoglo ovoj djevojčici iz Bijeljine oko boravka u USA. Da je to kojim slučajem nečije dijete iz glavatih porodica, ooooo para bi bilo napretek. Za Igokeu ima miliona uvijek, i koliko god treba.
    Da je recimo samo 1% među našom djecom talenata, za sport, matematiku, …nauku ,i da im je pomoći, materijalno prije svega, gdje bismo bili.
    Ali, za djecu nema, ali imamo za aerodrome, kosmodrome, avione, za voćnjake njihove djece, za predstavništva i agencije od kojih imamo samo oooogromne troškove … šopinge ludih ministarki, za cecu, kravicu, šerbedžiju…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *