dysko

Срђан Благовчанин: Кула од карата

Изгледа да и највјернијим присталицама владајућег режима у РС-у постаје јасно да се полако руши кула од карата тзв. благостања у бољем дијелу БиХ, саздана на лажима, обманама, корупцији, терору и прогону неистомишљеника. Чак и пословично неспосбна СИПА, нија могла игнорисати криминал лакташког вожда, па је коначно поднијела кривичну пријаву. Поуздан знак да је суноврат […]

субота, фебруар 21, 2009 / 12:40

Изгледа да и највјернијим присталицама владајућег режима у РС-у постаје јасно да се полако руши кула од карата тзв. благостања у бољем дијелу БиХ, саздана на лажима, обманама, корупцији, терору и прогону неистомишљеника. Чак и пословично неспосбна СИПА, нија могла игнорисати криминал лакташког вожда, па је коначно поднијела кривичну пријаву.

Поуздан знак да је суноврат режима на помолу је и напуштање владајуће коалиције од стране ПДП-а, партије која је позната по томе да је од оснивања била на власти и у коалицији са свима, али и која има непогрешиви инстинкт када ствари крену низбрдо и када треба напустити брод који тоне.

Пропаст посла са ЧЕЗ-ом који је нанио штету која се тешко може и процијенити, затим откривање детаља у вези са огромним прањем новца кроз процес приватизације рафинерије, отварање истраге о изградњи зграде владе и РТРС, затим аутопута, више се не могу сакрити никаквом пропагандом режимских медијских кербера, задужених за креирање паралелне стварности.

Политички концепт владајућег режима који се свео на опструкцију и обесмишљавање рада инстиуција на државном нивоу, а самим тим и процеса европских интеграција није ни могао бити одржива платформа политичког дјеловања.

Као и увијек наравно, највећу цијену ће платити грађани, али нису ли управо они масовно гласали на изборима за владајућу партију?!Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *