СРЦЕЛОМКЕ (HEARTBREAKERS)

Док провалимо породичне односе, успијемо се пар пута насмијати. За живот зарађују тако што се мати уда, а онда мужа ухвати са кћерком у кревету. Млађа намјерава да се осамостали, али прије тога морају у још једну авантуру. Приморане су већ виђеном мотивацијом. Грађанство се подсјети да се од смрти и Пореске управе (=), не […]

уторак, април 19, 2011 / 07:09

Док провалимо породичне односе, успијемо се пар пута насмијати. За живот зарађују тако што се мати уда, а онда мужа ухвати са кћерком у кревету.

Млађа намјерава да се осамостали, али прије тога морају у још једну авантуру. Приморане су већ виђеном мотивацијом. Грађанство се подсјети да се од смрти и Пореске управе (=), не може побјећи. Двије хероине држава очерупа, на име неплаћених вишегодишњих такси. Остало им је свега пар хиљада долара, и изаберу маторца којег требају ојадити.

У даљој основи, не дешава се ништа што већ није негдје друго виђено. Набуџена комедија, у којој љубав (без труна сумње) на концу побјеђује. Мало материјалистичкија визија, какву смо већ гледали у Малом Нему. У одређеном тренутку, дјеца морају наставити даље сама. Не може се их довијека штитити.

Занимљивији драматском поставком, неко комиком. Пажњу више држи инцестуозно поткријепљење ликова, него ограничен број успјелих гегова. Оно истински оригинално, јесте да немамо мотив оживљавања некога ко драматично умре. Кључан глумац је рокадно замијењен другим. Једнако кључним.

Невјероватно, али неко умире сасвим непреокретно искориштен!

(Редитељ: Дејвид Миркин; Улоге: Сигурни Вивер, Џенифер Лав Хјуит, Реј Лиота)Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *