Сопот јесте, није да није!

Популарни бањалучки етно даб бенд Сопот одржао је синоћ концерт у Дому омладине у Бањој Луци, пред око 350 посјетилаца. Специјални гост био је једина раста супер звијезда на овим просторима, Хорнсман Којоти из Београда, познат и као лидер популарног бенда Ајзбрн. Сопот и Којот премијерно су извели нови сингл бенда „Јесмо, како нисмо!“, а […]

субота, децембар 3, 2011 / 16:29

Популарни бањалучки етно даб бенд Сопот одржао је синоћ концерт у Дому омладине у Бањој Луци, пред око 350 посјетилаца.

Специјални гост био је једина раста супер звијезда на овим просторима, Хорнсман Којоти из Београда, познат и као лидер популарног бенда Ајзбрн.

Сопот и Којот премијерно су извели нови сингл бенда „Јесмо, како нисмо!“, а управо са овог концерта забиљежили су се кадрови за истоимени спот.

Поменути сингл ће се наћи на трећем Сопотовом албуму под називом Сопотник, који је бенд најавио за почетак наредне године. Поред сингла Космос, који је љетос освојио публику, ово је други сингл који обожаваоце/обожаватељке лагано уводи у нови албум.

Осим ове пјесме, Сопот и  Којот, су за публику заједно отпјевали још неколико пјесама. Харизматични београдски раста је поред свирке са домаћинима публику почастио соло наступом.

Бањолучани су прије неколико дана на Сусретима позоришта у Брчком освојили прву награду за музику из представе „Радничка хроника“ Народног позоришта Републике Српске.

Ову престижну награду на брчанским Сусретима први пут су освојили прије двије године и то за представу „Балон од камена – моја сјећања“, такође у извођењу НПРС.
 0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *