СНСД у Бијељини има подршку врха странке

Општински одбор Савеза независних социјалдемократа у Бијељини и његово руководство уживају пуно повјерење и подршку руководства и Главног одбора странке и наставиће да раде у пуном капацитету, као и до сада, саопштено је из ГО СНСД-а. У саопштењу се наводи да подршка и повјерење у бијељински СНСД произилазе из изузетне ангажованости и јединства које су […]

петак, октобар 19, 2012 / 08:16

Општински одбор Савеза независних социјалдемократа у Бијељини и његово руководство уживају пуно повјерење и подршку руководства и Главног одбора странке и наставиће да раде у пуном капацитету, као и до сада, саопштено је из ГО СНСД-а.

У саопштењу се наводи да подршка и повјерење у бијељински СНСД произилазе из изузетне ангажованости и јединства које су исказали на протеклим локалним изборима у Бијељини, што је резултирало и већим бројем освојених гласова у односу на прошле локалне изборе.

У саопштењу се подсјећа да је на локалним изборима 2008. годинe СНСД у Бијељини освојио 10.800 гласова, док је на овогодишњим изборима освојио 12.300 гласова.

ГО СНСД-а напомиње да посљедњих дана "неки појединци и минорна неформална група чланова странке из Бијељине покушавају пласирати у јавност неистине и клевете на рачун руководства странке у овом граду, показујући апетите за кадровањем, чиме очигледно желе дестабилизовати јединство бијељинског Општинског одбора".

"Руководство и Главни одбор СНСД-а то неће дозволити никоме, а поготово не појединцима из својих редова, који кршећи страначку дисциплину изношењем неистина само наносе штету странци", додаје се у саопштењу.

ГО СНСД-а захтјева од ОО СНСД-а у Бијељини да у најскорије вријеме овакво понашање појединих чланова странке стави на дневни ред и да се према њему адекватно одреди.0 КОМЕНТАРА

 1. 🙂
  odlicno ajd sa svi na traktore, nemoj te da jesenja sjetva kasni, Mile je vec poslao regresirano djubrivo i naftu.
  Sad joj ministar da nauci da bolje prica a ne da frflja i eto prave koristi od SNSD u Bjeljini.

  Motika uruke i drzitese semberske duži.

  jer motika se ne mjenja tako przo za penkalo, kako ste mislili.

 2. „неки појединци и минорна неформална група чланова странке из Бијељине treba da odu na Majevicu i beru šljive, a zatim da rade na sanaciji nasipa kod SvinjarevcaB-)

 3. Зар тај смрдљиви снсд-распад још постоји у Бијељини?
  Па није народ стока да му треба ветеринар…поздрав за оне јаднике аполо-геја и комуниШту…:P

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *