СНСД се ограђује: Васићево вријеђање студената је његова лична ствар

То што је генерални секретар Савеза независних социјал демократа Рајко Васић, студенте који су учествовали на јучерашњем протесту назвао копиладима, његов је лични став изречен на његовом приватном блогу, сматрају у Савезу независних социјал-демократа. -Када је у питању изјава господина Рајка Васића, односно, текст који је везан за студентске протесте у Бањој Луци, који је […]

петак, јун 7, 2013 / 14:50

То што је генерални секретар Савеза независних социјал демократа Рајко Васић, студенте који су учествовали на јучерашњем протесту назвао копиладима, његов је лични став изречен на његовом приватном блогу, сматрају у Савезу независних социјал-демократа.

-Када је у питању изјава господина Рајка Васића, односно, текст који је везан за студентске протесте у Бањој Луци, који је објављен на приватном блогу господина Рајка Васића, желим рећи да изјаве, текстови и квалификације који су објављени на приватном блогу представљају лично и приватно мишљење господина Васића – за Фронтал је изјавила Душица Савић, члан Главног одбора СНСД, народни посланик и портпарол ове странке.

Савићева каже да се званични ставови СНСД као политичке партије, о свим значајним дешавањима, актуеленостима и битним питањима у РС и БиХ презентују путем сајта СНСД.ИНФО.

– Дакле, то што је господин Васић написао на свом приватном блогу представља његово приватно мишљење и то никако не представља званични став СНСД – додаје она.

У СНСД се искрено надају да ће ускоро почети неопходна законска процедура за припремне активности за изградњу Павиљона 4, како је најавио министар Мутабџија, и да ће овај проблем који је везан за изградњу четвртог павиљона при студентском дому у Бањој Луци почети да се рјешава у што скорије вријеме.0 КОМЕНТАРА

 1. Бигер Тригер, 07.06.2013. 15:08:46

  Теби се привиђају људи? Оптичке илузије и халуцинације? Превише пијеш. Делиријум тременс је једино по живот опасно стање у психијатрији (ако изузмемо самоубиства схизофрених или депресивних пацијената).

 2. Искрено говорећи и мене његово лудило увесељава. Морам признати да често скокнем на блог врлог земе са Требаве и узмем дневну дозу разбибриге…он ми дође као домаћа варијанта Дагласа Адамса ;). Лоше је само ако га неко узима за озбиљно.

 3. Da ja nešto kažem za dnevnik.I ja sam bio student,ali nisam tražio paviljon,nisam tražio hljeba preko pogače.Bilo je to vrijeme 92-95.U to vrijeme bila je tendencija i formiranja studentske brigde i bi tako.Sve ove mlade ljude treba podržati saglasan sam sa tim ,,ali toliko devijacije ljudskog ponašanja mladih ljudi.Zapitam se,,,oni hoće paviljon,, a ko im plaća razliku cijene u smještaju ,,ko im plaća,,,obrok po cijeni autobuske karte.Nek se oni zapitaju jel njima RS duguje ili oni njoj.Ipak je hiljade kostiju ostalo da bi oni danas imali miran san.

 4. E, ljudi moji, da bi nam predsjednik vratio ugled, neka se on uputi na Farmu. Eno mu Ekrema , po svemu su braća rodjena, osim po kilaži.Ali ovoga našega hrani cijela republika, onoga hrani zadruga. Jest, da onaj Ekrem farmer „govori“ engleski, ali naučio bi i naš Ekrem pokoju englesku riječ. Pa kad ode u Ameriku, imaće neko da ga primi , da ga dočeka, da ne molimo boga da ga primi neki desteti zamjenik desetog zamjenika ministra.
  A, nije mala stvar da našega predsjednika dočeka slavna ličnost sa tv ekrana-Ekrem, pa da nešto u duetu otpjevaju.
  Duo Ekrem i Ekrem.

 5. drazen78bl, 07.06.2013. 14:12:26 [78340]
  „Друг Васић пише и говори оно што друг Додик мисли.“

  drazen78bl, 07.06.2013. 14:59:56 [78359]
  „Блог друга Рајка Васића је ехо мисли друга Главног.“

  Слободан Васковић, 09.06.2013.

  „Da se ne lažemo, nije problem Rajko; on je imitator. Vasić je alter ego Milorada Dodika, njegova najtamnija strana, koju on manje više neuspješno prikriva; Vasić je Dodikov odraz u ogledalu, kada je Lider sam u kući; Vasić je sve ono što je Dodik oduvijek htio da bude (pekar, ljekar, apotekar, polupjesnik i bolesnik); Vasić je uvijek govorio/rekao ono što je Dodik oduvijek htio da kaže, ali nije mogao zbog „srpskih obaveza“.“

  http://slobodanvaskovic.blogspot.com/2013/06/vasic-macht-frei.html

 6. Да ли је то вријеђање само његова лична ствар? Да је тако, онда овај Екрем(као што рече prijedor) B-) мада они мени обојица личе на Алфа са планете Мелмак, не зна се који од њих је прави! Кажем да је то само тако приватно мишљење, онда оставка не би била сврсисходна, нема намјеру, или ови снсд-овци хоће да покажу да им мишеље остаје исто по питању студената, као и прворечено!?x-(

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *