СНСД: Испитати наводне манипулације са гласовима из иностранства

Општински одбор СНСД-а Источно Ново Сарајево оцијенио је да надлежни органи треба да испитају наводне манипулације са гласовима из иностранства, које пријете да угрозе регуларност предстојећих локалних избора у овој општини, а које су данас изнијели представници локалног СДС-а. Из овог опстинског одбора одговорно тврди да ова странка нема потребе да купује гласове, јер њихова […]

понедељак, октобар 1, 2012 / 07:30

Општински одбор СНСД-а Источно Ново Сарајево оцијенио је да надлежни органи треба да испитају наводне манипулације са гласовима из иностранства, које пријете да угрозе регуларност предстојећих локалних избора у овој општини, а које су данас изнијели представници локалног СДС-а.

Из овог опстинског одбора одговорно тврди да ова странка нема потребе да купује гласове, јер њихова побједа није у питању, а сви који супротно мисле, треба то и да докажу.

„Симптоматично је да, прије свега, о наводној крађи гласова и злоупотребама говоре они који су измислили `ову игру`, и који су прије четири године, захваљујући превари, добили локалне изборе у Источној Илиџи“, изричити су у Општинском одбору СНСД-а Источно Ново Сарајево.

У овом одбору се питају како је могуће да се међу онима чија су имена наводно злоупотребљена налазе чланови породица угледних чланова и активиста СДС-а у Источном Новом Сарајеву?

У саопштењу из Општинског одбора СНСД-а наводе да грађани Источног Новог Сарајева веома добро знају ко је актуелни начелник општине Гојко Драшковић, који је поново кандидат СДС-а за ову функцију, и шта је све спреман да уради не би ли сачувао тренутну позицију.

„Ко може вјеровати човјеку који је лажирао диплому економисте, што је потврдио и Уставни суд? Ко може вјеровати човјеку који је, док је био директор Покопног друштва `Свети Марко`, сам себи био жирант на износ од 250.000 марака“, истиче се у саопштењу.

Из Општинског одбора СНСД-а Српско Сарајево најавили су да ће, након што се оконча цијели процес у вези са овим случајем, покренути приватну тужбу против људи који су без конкретних доказа клеветали њихове активисте.

Замјеник предсједника СДС-а Предраг Ковач и предсједник Општинског одбора СДС-а Источно Ново Сарајево Гојко Драшковић рекли су на данашњој конференцији за новинаре у Источном Сарајеву да СНСД проводи нерегуларне активности у предизборној кампањи.0 КОМЕНТАРА

 1. Хајде да причамо о томе како је есенесде усавршио технику злоупотребе и крађе гласова на изборима:

  дупли листићи/испуњени листићи/плаћање гласова/додавање икса на листићу на којем је гласано за конкурентског кандидата…

  па, ето, ко хоће нека настави…

 2. Познато је како су се развијали догађаји деведесетих година у којима су републичке вође-комунисти, дакле интернационалисти, постали преко ноћи шовинисти, распирујући сепаратистичке страсти кроз етничку мржњу. Распад земље је у почетку „Запад“ могао лако спријечити. Но он за то није имао интереса. Напротив…“Запад“ је то каталитички поспјешивао. Зашто? Па ради својих „Запад“ прикривених циљева и интереса, што упућује да је тај исти „Запад“ и финансирао и дресирао те комунистичке трансформерсе.
  Зато се треба добро замислити на овим изборима. О онима који су били комунисти прије рата. Да ли могу они постати истински демократи.
  Да ли тој врсти епилептичара дозволити да возе аутобусе?

 3. ника
  Ако је то радио СНСД учините све да се ти работници снкционишу.
  најболје санкционисање је Ви и ваши ближњи немојте гласати за њих, нити за било које друге за које знате да то чине или намјеравају.
  И гледајте да и ви радите на спречавању евентуалних покушаја крађе.
  Глас народа глас Бога.
  Крађа на изборима је и богохуљење.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *