Снимаће се филм по друштвеној игри Монопол

Популарна друштвена игра „Монопол“ постаје филм, а амерички произвођач играчака, компанија “Хасбро“ потписала је уговор са продуцентском компанијом “Фурла Филмс“. Поред филма "Монопол" биће снимљени и филмови према друштвеној игрици за млађу дјецу “Гладни нилски коњи“ и играчки “Екшн мен“. То ће, како је саопштено из “Фурла Филмса“ бити три авантуре базиране према трима играчкама. […]

субота, октобар 6, 2012 / 08:23

Популарна друштвена игра „Монопол“ постаје филм, а амерички произвођач играчака, компанија “Хасбро“ потписала је уговор са продуцентском компанијом “Фурла Филмс“.

Поред филма "Монопол" биће снимљени и филмови према друштвеној игрици за млађу дјецу “Гладни нилски коњи“ и играчки “Екшн мен“.

То ће, како је саопштено из “Фурла Филмса“ бити три авантуре базиране према трима играчкама.

Из “Фурле“ је потврђено да је уговор потписан ове недјеље и "Монопол" ће бити први филм који ће ова кућ ставити у продукцију, а рад на пројекту би требало да почне 2013. године.
Имена глумаца још нису објављена, али из “Фурла Филмса“ је саопштено да ће продуцент филма бити Ридли Скот.

Директор те продуцентске куће Рандал Емет рекао је да ће филмови бити породични и да се нада бољем успјеху на благајнама широм свијета него што је имао филм “Бeтлшип“.
“Све је у томе како прилазите новцу. Узбуђени смо што ћемо направити ова три филма“, текао је Емет за “ЛА тајмс“.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *