Снима се други дио Монтевидеа

Други део филма „Монтевидео, Бог те видео“ о учешћу државне репрезентације на Првом свјетском првенству у фудбалу 1930. године почиње да се снима на Тенерифима средином јуна, саопштила је данас продуцентска кућа „Интермедиа Нетворк“. Екипа филма провешће на локацији око четири недјеље. Први дио, који је у српским биоскопима видјело више од пола милиона људи, […]

понедељак, јун 13, 2011 / 13:29

Други део филма „Монтевидео, Бог те видео“ о учешћу државне репрезентације на Првом свјетском првенству у фудбалу 1930. године почиње да се снима на Тенерифима средином јуна, саопштила је данас продуцентска кућа „Интермедиа Нетворк“.

Екипа филма провешће на локацији око четири недјеље.

Први дио, који је у српским биоскопима видјело више од пола милиона људи, говори о формирању државне репрезентације пред Прво светско првенство у Уругвају. Радња другог дијела прати фудбалере на њиховом прекоокеанском путовању од Марсеја до Монтевидеа као и њихово учешће на Мондијалу где су освојили треће мјесто.

Сцене двонедељног путовања до Уругваја снимљене су крајем прошле године на посебно конструисаном броду Баранди, а амбијент Тенерифа послужиће за снимање сцена које се догађају у Монтевидеу.

Режисер и другог дијела филма биће Драган Бјелогрлић. На снимању наставка учествоваће исти глумци који су тимачили улоге фудбалера у првом филму, а придружиће им се и Иван Зелић у улози фудбалера Ивице Бека.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *