СЛЕВИН СРЕЋНИ БРОЈ (LUCKY NUMBER SLEVIN)

Ваљда овакве филмове воле љубитељи крижаљки. Као онај матори филм са спортским кладионицама и женом која одаје тајну, само што је овдје косоока Луси Лу вјерна жена са детективским амбицијама. Неки дечко Слевин се појави у граду, и упадне у унакрсну ватру бајковито посвађаних мафијашкх босова. Имају канцеларије на посљедњим спратовима два наспрамна облакодера, и […]

среда, јануар 25, 2012 / 03:27

Ваљда овакве филмове воле љубитељи крижаљки.

Као онај матори филм са спортским кладионицама и женом која одаје тајну, само што је овдје косоока Луси Лу вјерна жена са детективским амбицијама.

Неки дечко Слевин се појави у граду, и упадне у унакрсну ватру бајковито посвађаних мафијашкх босова. Имају канцеларије на посљедњим спратовима два наспрамна облакодера, и један другом толико загорчавају живот, да их обојица већ годинама не напуштају. Сад је син црнца (зову га Шеф) убијен, и он жели освету и зове једног од најпознатијих убица у селу. Мистер Гудкет долази и има замршен план, у којем се користи тај млади дечко, који је одједном приморан платити обојици босова.

Није он направио дуг, али јесте његов пријатељ. Он сад не може ништа по том питању, и један (црни) нуди му прилику да отплати дуг тако што ће убити Рабиновог сина. (Овај преко пута је Јеша). Он пристаје и све се то распетља на опште задовољство тих љубитеља крижаљки, по матрици неке гужве у Канзас ситију. Што је прича коју је испричао Гудкет момку којег убија на станици.

Испоставља се да је наш момчина син човјека који се кладио на намјештену трку, а све у вријеме кад су Шеф и Рабин радили заједно. Послије су их раздвојили, али госн. Гудкет је поштедио клинца и одгојио га у плаћеног убицу. Сад се њих двојица њима присјете мајки (онако као у псовци), а фатална привлачност која се развила између косооке и млађаног – оде до поштеђења њеног живота.

Све то, наравно, у потпуно неизводљивом сценарију у стварности.

 

(Редитељ: Пол Мек Гиган; Писац: Џејсон Смиловик)Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *