Скорсезе снима филм о љубави између Елизабет Тејлор и Ричарда Бартона

Режисер Мартин Скорсезе наводно ће снимити филм о холивудској диви Елизабет Тејлор и њеном супругу Ричарду Бартону, наводи сајт „Дедлајн“. Филм, по биографији "Жестока љубав", требало би да се позабави бурном везом глумачког пара који се упознао и заљубио на снимању филма "Клеопатра" из 1963. године. Тејлорова и Бартон су се тада развели од својих […]

четвртак, јун 2, 2011 / 14:09

Режисер Мартин Скорсезе наводно ће снимити филм о холивудској диви Елизабет Тејлор и њеном супругу Ричарду Бартону, наводи сајт „Дедлајн“.

Филм, по биографији "Жестока љубав", требало би да се позабави бурном везом глумачког пара који се упознао и заљубио на снимању филма "Клеопатра" из 1963. године. Тејлорова и Бартон су се тада развели од својих партнера и два пута су се венчали, 1964. и потом 1975. године – годину дана после развода.

 

Сценариста филма "Краљев говор" и глумица Натали Портман такође су били заинтересовани да прибаве права на књигу коју је Тејлорова ауторизовала пре него што је умрла у марту.

 

Холивудска дива описала је Бартона као љубав свог живота и говорила је да би се и трећи пут удала за њега да није умро 1984. године.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *