Скорсезе би да снима 3-де “Таксисту“

Славни синеаста почиње рад на римејку култног филма из 1976. са Робертом Де Ниром у главној улози, који ће бити снимљен у “3D“ техници. Мартин Скорсезе је добио одличне критике за свој први “3D“ филм “Хуго”, па сада планира да уради “модерну верзију” једног од својих најбољих остварења. “Када бих могао урадио бих све моје […]

четвртак, децембар 15, 2011 / 21:05

Славни синеаста почиње рад на римејку култног филма из 1976. са Робертом Де Ниром у главној улози, који ће бити снимљен у “3D“ техници. Мартин Скорсезе је добио одличне критике за свој први “3D“ филм “Хуго”, па сада планира да уради “модерну верзију” једног од својих најбољих остварења.

“Када бих могао урадио бих све моје филмове у 3D технологији, а ‘Таксиста’ је на врху листе… Замислите да гледате са том технологијом Роберта Де Нира у улози Тревиса Бикла како стоји испред огледала и каже: “Ју токинг ту ми?’. Феноменално”, рекао је Скорсезе за магазин “Ролинг Стуон”.

Скорсезе се нада да ће Де Ниро пристати да игра у римејку у којем би му требало да се придружи и Ленардо Ди Каприо.

“Сада желим обојицу у једном филму. Са Робертом сам снимио осам, а са Леонардом четири филма и сада желим да их видим обојицу на једном сету. С обзиром да смо пријатељи вјерујем да ће да пристану.”

Славни глумци још увијек ништа нису коментарисали, а снимање би требало да почне већ на прољеће.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *