Широки Бријег: Оптужница за убиство Ведрана Пуљића

Кантонално тужилаштво у Широком Бријегу подигло је оптужницу против Оливера Кнезовића, који се сумњичи за убиство навијача ФК „Сарајево“ Ведрана Пуљића у октобру 2009. године у овом граду. Кнезовић је осумњичен за убиство Пуљића у вријеме навијачких нереда 4. октобра 2009. године, прије фудбалске утакмице између "Широког Бријега" и "Сарајева", као и за покушај убиства […]

субота, април 30, 2011 / 12:49

Кантонално тужилаштво у Широком Бријегу подигло је оптужницу против Оливера Кнезовића, који се сумњичи за убиство навијача ФК „Сарајево“ Ведрана Пуљића у октобру 2009. године у овом граду.

Кнезовић је осумњичен за убиство Пуљића у вријеме навијачких нереда 4. октобра 2009. године, прије фудбалске утакмице између "Широког Бријега" и "Сарајева", као и за покушај убиства још шест особа.

Кнезовић, који је био припадник злогласне Тутине Кажњеничке јединице, неколико дана након хапшења побјегао је из притворске јединице у Широком Бријегу пред очима осам судских полицајаца, а данас живи у Хрватској, преносе федерални медији.

Тужилаштво у Широком Бријегу истовремено је обуставило истрагу против 29-годишњег полицајца Драгана Вујевића, који се сумњичио за убиство Пуљића, потврдила је главни тужилац у Широком Бријегу Веса Чавар.

Вујевићев адвокат Нада Далипагић каже да јој је од првог момента било апсолутно јасно да се ради о потпуно невином човјеку и да се у моменту свих ових догађања понашао као частан и савјестан полицајац, што се, како је рекла, након ове истраге показало тачним. 
 

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *