СДС пита: У шта је потрошен новац од Телекома?

Српска демократска странка оптужила је данас актулену власт да је потрошила новац од приватизације „Телекома РС-а“, а да није ријешила проблем неодрживог пензионог система и да још уз то доноси и нови закон потпуно неповољан за пензионере Члан бањолучког Предсједништва СДС Бојан Савић потврдио је данас да та странка не подржава нови закон о ПИО […]

недеља, децембар 11, 2011 / 19:23

Српска демократска странка оптужила је данас актулену власт да је потрошила новац од приватизације „Телекома РС-а“, а да није ријешила проблем неодрживог пензионог система и да још уз то доноси и нови закон потпуно неповољан за пензионере

Члан бањолучког Предсједништва СДС Бојан Савић потврдио је данас да та странка не подржава нови закон о ПИО како га је конципирала Влада те најављује амандманско дјеловање током наредне расправе у Народној скупштини РС.

"Не може се много поправити положај пензионера у Српској док год се води оваква политика непостојања правне државе, гдје се кроз сталне промјене прописа и повећање доприноса онемогућава долазак страних инвестиције, а без тога нема новог запослења“, каже Савић.

Подсјећа да је однос радника и пензионера у Српској изједначен, тако да се проблем пензионог система може ријешити једно кроз повећање запослености и нова улагања.

"Међутим, страних инвестиција је у Српској сада мање него у Албанији, коју смо некада издвајали као лош примјер“, упозорио је Савић на данашњој прес-конференцији у Бањој Луци.

Он је уиме СДС-а предложио и начине како да се осигурају изворна средства за финансирање социјално угрожених категорија у највећем граду Српске. 0 КОМЕНТАРА

 1. Ове оптужбе маскиране „бригом“ за неријешен пензиони систем који, узгред буди речено, нису ријешиле ни много јаче државе у транзицији из „социјалистичког благостања“ у трули капитализам, могле би се краћењем једначине и налажењем најмањег заједничког имениоца преформулисати у :

  – Све сте појели, за мене не оста ништа…
  – ‘Оћу свој део, нећете да ме преварите!!!
  – А колики је мој део?
  – Ево оволики…:D:D:D

 2. хахаха, не вјерујем, ови сад питају за паре од телекома… хоће ли за 4 године пребацивати што се пробио рок за аутопут?

 3. Da, dug im nešto put od gu…. do glave, putuj s njim 4 godine. I, lopovi bigeri im se smiju i rugaju njihovoj ekspeditivnosti.
  Ma, sds-ovci, vi njih pitate gdje su pare od telekoma, a oni ih oprali, i izapirali do sada u stotine voda, okamatarili se sa njima i od miliona stekli milijarde. A, oni vas bose kroz trnje vodaju li, vodaju na povodcima k’o kučiće gdje god hoće. Samo vas vabnu i vi trčite za njima od Mostara, preko Jahorine …Tek toliko da svijetu kažu da imaju privržene i izdresirane kućne ljubimce koji znaju da zareže i lajucnu kada im ovi to kažu da urade.

 4. Занимљиво, СДС с једну страну са оним олошем се прави некаква платформа, а са друге стране брига о списканим парама и пензионерима? У клин, па у плочу…

  Проблем пензионог фонда имају и други у региону, а само смо ми имали јединствену прилику да се то како тако среди, прво од тих пара телекомових, а друго да се и тамо направи ревизија, ако се инсистирало на ревизији борачке, зашто се не би иста ревизија обавила међу пензионерима и запосленим у фондовима! Колико се ту пара баца из ионако празног фонда? Докле?

 5. Ово је класичан примјер спиновања информације као анахроне. Сада сам читао исту вијест на сајту СДС и нема везе са овим што је овдје пренесено. Овај Савић и Кајкут су се бавили локалном темом Бања Лука, а не овим што је овдје речено. http://www.sdsrs.com/sajt/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *