СДС: Дарко Бабаљ поново предсједник ГО у И. Сарајеву

САРАЈЕВО – Дарко Бабаљ изабран је поново за предсједника Градског одбора СДС-а Источно Сарајево. На јучерашњој изборној скупштини за кандидата за предсједника СДС-а предложен је Младен Босић, а за замјеника предсједника странке Предраг Ковач, саопштено је из ове странке. Градски одбор СДС-а Источно Сарајево овим је дао пуну подршку досадашњем руководству странке и политици коју […]

среда, март 23, 2011 / 19:00

САРАЈЕВО – Дарко Бабаљ изабран је поново за предсједника Градског одбора СДС-а Источно Сарајево.

На јучерашњој изборној скупштини за кандидата за предсједника СДС-а предложен је Младен Босић, а за замјеника предсједника странке Предраг Ковач, саопштено је из ове странке.

Градски одбор СДС-а Источно Сарајево овим је дао пуну подршку досадашњем руководству странке и политици коју оно води, што је веома важно јер овај одбор делегира 41 делегата у Скупштину СДС-а, наводи се у саопштењу.

 0 КОМЕНТАРА

 1. Darko, radis pravi posao i samo tako nastavi. Mada, mislio sam da ce biti mudrosti da umjesto Predraga Kovaca upravo ti budes kandidat za zamjenika predsjednika stranke, jer to zasluzujes.

 2. И у Бања Луци су завршени унутар страначки избори гдје је господин Умићевић поново добио највеће повјерење.

 3. Имам потребу да ове из СДС упозорим на неумјесност и непаметност препуцавања на овај начин, ко је бољи, а ко гори. Како више нешто не научите и да не водите кампање за овога или против онога. Ипак сте још недорасли!

 4. NOIR,

  Чим нам се неки мудрац попут тебе јави са тако једним широким образовањем и тако једним разноликим размишљањем нама је све јасно. На крају крајева ко се овдје препуцава ? Што машташ ? Ја разумјем да ти имаш бујну машту али дај је мало доведи у ред или бар читај коментаре како треба.

 5. Дарко Бабаљ, предсједник Скупштине града Источног Сарајева! Треба ли још шта из биографије, гдје пије кафу? која су му омиљена мјеста излазака? Шта још није речено?

 6. Blackwood, brčanski poltronu, kad promigoljiš iz analnog otvora Mladena Bosića shvatićeš možda da NOIR ništa zlonamjerno nije napisao, nego je vama, mutavim ezdeesovcima, zaludno davao savjete, koji idioti poput tebe neće razumjeti nikad.

  Rammstein, to biografija? A šta je dotični završio od škole, gdje je prije radio, jel` ga za politiku preporučilo to što je za vrijeme i poslije rata upadao u tuđe stanove i krao slike i ostale vrijednosti?

 7. Охо, вратио нам се господин Динкић. Па гдје си човјече био до сада ? Само смо тебе чекали цијело вријеме.

  НОИР и ти имате једну основну и незаобилазну грешку, а то је да се бавите туђим питањима. Шта ви имате да приговарате вољи чланова СДС-а који су изабрали Бабаља за градски одбор СДС у Источном Сарајеву ? Имате комплексе које је врло тешко излијечити.
  Најмања си ти карика овдје која може да говори „о полтронизму“ јер си ти ненадмашиви полтрон у свим сферама друштва.
  Својим кретенским понашањем и вријеђањем само показујеш своје право лице, а то је да се с тобом нема о чему разговарати.

 8. Ihh, Dinkić..daleko sam ja i od Dinkića i od Brčkog, ali itekako znam mnogo toga o tebi Blackwood. Mislim, ipak smo stranačke kolege, a o tebi se pravi šprdnja na marginama stranačkih sastanaka. „Dobar“ glas daleko se čuje, pa se pročulo i o tebi, nemoj se iznenaditi da uskoro počuješ neke varijacije na svoje prezime koje će ukazivati na tvoje poltronske osobine i skoro pa homoseksualnu opčinjenost eM Beom.

  Stoga, ako već ne znaš sa kim razgovaraš, a ja znam mnooogo o tebi, i ako smatraš da ne vrijedi ćaskati sa mnom-nemoj. Mislim, ako se raspravljaš sa nekim ko se kretenski ponaša i vrijeđa, to mnogo govori o tebi, zar ne? I nisam ja počeo da pripovijedam o tvom poltronizmu, čak ni znao nisam za tebe-tvoji bliski prijatelji su tu priču pokrenuli.

  Pa ti vidi.

 9. blackwood, 26.03.2011. 09:31:34

  “НОИР и ти имате једну основну и незаобилазну грешку, а то је да се бавите туђим питањима.“

  Џугашвили каже да се Бабаљ бавио туђим стварима (“…slike i ostale vrijednosti?“). Није говорио о никаквим туџим питањима

 10. Неки су то схватили како треба, а ја сам рекао добронамјерно да није добро за СДС да на овај начин једне протежира, у овом случају Бабаља, а друге оспорава, као Ковача, а човјек им је замјеник предсједника странке. И то по мени сасвим добар. Овог Бабаља сам им слушао недавно и лик им је ноторно политички неписмен. Али да не испадне да се ја мијешам у послове СДС, само сугеришем да вам није паметно да оспоравате своје људе, јер онима који нису у старначким водама то изгледа ружно.

 11. Za one koje interesuje evo i biografije – sa sajta PS BiH
  Poslanici i delegati
  Darko Babalj
  Opći podaci
  Dom: Predstavnički dom
  Stranka: SDS
  Klub: —
  Izborna jedinica/entitet: RS / Izborna jedinica 3
  Biografija
  Datum i mjesto rođenja: 25. 12. 1974. godine
  Zanimanje: diplomirani ekonomista
  Stručna sprema: VSS
  Oblast: menadžment
  Srednja škola: Elektrotehnička od 1989. do 1993.
  Fakultet: Fakultet za uslužni biznis od 2001. do 2007.
  Radno iskustvo:
  predsjednik Skupštine Grada Istočno Sarajevo do 2010.
  zamjenik načelnika Opštine Istočna Ilidža do 2008.
  direktor galerije „Vizantija“ do 2004.
  Aktivnosti u Parlamentarnoj skupštini BiH
  KOMISIJE:
  PARLAMENTARNE GRUPE PRIJATELJSTVA:
  PARLAMENTARNE DELEGACIJE:
  Prethodni mandati

 12. Mentor, težak ti je to fakultet, vidiš da je jednom Babalju trebalo šest godina da ga savlada.

  Ali, ovo je sjajno: „direktor galerije „Vizantija“ do 2004.“

  Lijepo da i u parlamentu znaju za Babaljevu sklonost ka umjetničkim slikama.

 13. Istina:
  Biografija Darka Babalja:
  „Fakultet: Fakultet za uslužni biznis od 2001. do 2007“
  Čovjek je šest godina studirao Cickov fakultet na Sokocu!!?
  Stvarno je veliki uspjeh 3 godine fakulteta završiti za šest.I to kod Cicka Bjelice.
  Na Sokocu je poznata maksima:“ako hoćeš fakultet da završiš, samo Cicka zovneš na slavu“!
  :D:D:D

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *