СДС: Босић предсједник, Ковач замјеник предсједника

ТЕСЛИЋ – Досадашњи предсједник Српске демократске странке Младен Босић поново је данас изабран на ту функцију, док је за замјеника предсједника странке изабран Предраг Ковач. На данашњој Изборној скупштини СДС, која је одржана у Теслићу, Босић је добио више од 250 гласова делегата, док је његово противкандидат бивши премијер РС Гојко Кличковић освојио око 90. […]

субота, април 2, 2011 / 15:25

ТЕСЛИЋ – Досадашњи предсједник Српске демократске странке Младен Босић поново је данас изабран на ту функцију, док је за замјеника предсједника странке изабран Предраг Ковач.

На данашњој Изборној скупштини СДС, која је одржана у Теслићу, Босић је добио више од 250 гласова делегата, док је његово противкандидат бивши премијер РС Гојко Кличковић освојио око 90.

"Пред СДС и Републиком Српском је тешко вријеме са много искушења. Требаће много памети и мудрости да РС издржи све нападе", рекао је Босић новинарима након избора за предсједника странке.

Он је додао да изазивање сукоба неће донијети ништа добро ни РС ни БиХ, оцјенивши да је потребно окренути се стварним проблемима како би грађани Српске боље живјели.

Коментаришући најаву високог представник ЕУ за спољну политику Кетрин Ештон да ће ЕУ санкционисати политичаре који буду опструисали процес формирање власти на нивоу БиХ, Босић је рекао да све то БиХ враћа 12 година уназад и поручио да ЕУ треба да поштује Дејотнски споразум.

"Очито је да међународна заједница губи кредибилитет и с тога апелујемо да се РС држи по страни и конструктивно учествује у формирању власти на нивоу БиХ", сматра Босић.

 


0 КОМЕНТАРА

 1. Што мислим? Па погледај рејтинге код бирача како падају из избора у изборе, а Босић никако да смири странку.

  Уосталом – још си мали…

 2. СДС је пребацио преко своје гбаче свашта, од смјене готово комплетног врха странке до унутарстраначких тумбања нудигуза и којекаквих профитера, мијењали су се лидери један за другим, па замислите та имена Караџић, Калинић, Чавић, Бањац, Шаровић…..данас Босић али знате ли шта је увијек остало непромјењено? Само и једино СРПСКА ДЕМОКРАТСКА СТРАНКА и наша РЕПУБЛИКА СРПСКА!
  Сваки искрени патриота и приврженик ове странке то гледа само тако и никако другачије, а због провокатора као што су „mali“ и слични добијамо још већу сатисфакцију за рад….

 3. Никад Странка није била једиственија у цјелости после Радована као што је сада, па зато Вам недговара такво стање.

 4. Iako nisam fan SDS, ovaj Bosic je sasvim ok, najpametniji i napismeniji od svih aktuelnih lidera. Shvatam da ima ovih sto ga ne vole, ali je covjek otresao i Kalinicevo i Cavicevo smece, iako nije sve. Cim je Bojic dobio ovoliko glasova tu jos zestoko smrdi.
  A slusao sam Bosica u Mostaru i on se izdvaja od svih koji su bili tamo.

 5. Istina je:
  „Kalinićevo smeće“ reče NOIR.
  Dok je Dragan Kalinić bio šef SDS-a to je bila respektabilna stranka koja je bila u vlasti i iznjedrila je nekih 600 direktora, ministara,šefova…koji su svašta radili i uništavali čestitu stranku.
  Od kad je Bosić došao nemaju ništa niti će ikad imati pod njegovim vodstvom.On je sposoban da vlada samo mediokritetima a intelektualci, i svi pametni ljudi bježe glavom bez obzira iz te stranke.
  Ali su zato isplivali Bojo Gašanović(visoka poslovna škola u Beogradu a iz Kine vozario svaki dan na predavanja),Darko Babalj (studirao 6 godina Cickov fakultet od 3 godine+dolazak na krsnu slavu) te razni grobari,vozači i Dif-ovci po Bolonji.
  To su Bosićevi nasljednici imena kao što su dr.Radovan Karadžić,mr.Momčilo Kraišnik,dr.Dragan Kalinić,Mirko Šarović…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *