СДС Билећа: Нисмо дио скупштинске већине

Клуб одборника ОО СДС Билећа дјелује у опозицији и није саставни дио скупштинске већине, коју предводи СНСД у тој општини. Клуб демантује да се одборници СДС налазе у скупштинској већини и да је наводно договорено неко заједничко дјеловање с СНСД у тој општини. ОО СДС има три одборника у Скупштини општине Билећа, који конструктивно дјелују […]

четвртак, јун 6, 2013 / 16:28

Клуб одборника ОО СДС Билећа дјелује у опозицији и није саставни дио скупштинске већине, коју предводи СНСД у тој општини.

Клуб демантује да се одборници СДС налазе у скупштинској већини и да је наводно договорено неко заједничко дјеловање с СНСД у тој општини.

ОО СДС има три одборника у Скупштини општине Билећа, који конструктивно дјелују у интересу грађана којих су их бирали, каже се у сопштењу Клуба одборника ОО СДС Билећа, који су потписали одборници Радивоје Шешлија, Ђорђе Леро и Славиша Вуковић. 

БН телевизија јавила је јуче да три одборника СДС-а у Скупштини општине Билећа од јуче подржавају скупштинку већину коју предводи СНСД, а одборница ПДП-а Гордана Стајић прешла је у СНСД.

У СДС тада нису жељели да коментаришу ове информације, а предсједник Клуба одборника СНСД Љубо Вуковић рекао је да је договор о сарадњи недавно постигнут са врхом СДС.

“Ми смо прије неколико дана постигли Споразум о заједничком дјеловању двије странке у билећкој Скупштини општине, и три одборника СДС-а од сада чиниће коалицију са СНСД-ом и коалиционим партнерима. Предсједник странке Младен Босић и потпредсједник Тадић прије неки дан су били у Билећи, и они су нам честитали на споразуму који смо постигли на заједничком дјеловању двије странке у локалном парламенту на добробит свих грађана Билеће.” каже Вуковић.

Билећа: Споразум СДС и СНСД и један прелет из ПДПОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *