Савићевић: Вукчевић и Векарић су издајице и среброљупци

Саша Савићевић је на адресу тужилаца за ратне злочине Србије, послао једно пригодно писмо. Господо Вукчевићу и Векарићу, честитам Вам на успјешном раду и данашњој пресуди у Хагу. Веома ми је драго што су ваши шефови из сјенке ослободили хрватске, албанске, муслиманске и све остале оптуженике. Веома ми је драго и за Ганића, Јуришића, Дивјака, […]

четвртак, новембар 29, 2012 / 19:52

Саша Савићевић је на адресу тужилаца за ратне злочине Србије, послао једно пригодно писмо.

Господо Вукчевићу и Векарићу,

честитам Вам на успјешном раду и данашњој пресуди у Хагу.

Веома ми је драго што су ваши шефови из сјенке ослободили хрватске, албанске, муслиманске и све остале оптуженике. Веома ми је драго и за Ганића, Јуришића, Дивјака, Готовину, Харадинаја и све остале.

Волим што постојите, те вас могу представити својој дјеци и унуцима као прави примјер како изгледа човјек који издаје своју земљу за шаку сребрњака. Толико сте добар примјер улизице, да их не могу наћи у другим народима. Бака ми је причала како је један Србин усташама правио спискове Срба које су одводили у Јасеновац и Стару Градишку, а међу њима и мог прађеда. Видим да се историја понавља. Оно што сте ви урадили свом народу, мало ко је успио. Ушли сте у историју. Честитам.

Надам се да ћете сада да отворите још шампањаца и попушите још кубанских цигара и прославите још једну од својих „побједа“.

Напомињем да ово није пријетња и да не намјеравам да вам било како наудим и да ми не шаљете полицију, инспекторе и тужиоце и кукумавчите како сте од некога угоржени. Овај текст су прегледала два врхунска адвоката и једино што можете је да ме тужите за увреду, а ја сам спреман да распродам сву своју имовину и да се тужим са вама. За примјер будућим покољењима.

С поштовањем,

Саша Савићевић, „први Србин на граници космоса“

број телефона на који ме је најлакше прислушкивати је: 065?????55

—————————————–

П.С.
Много се извињавам вашим менторима и вама што сам са обиљежјима српске војске упао у Космос.

 9 КОМЕНТАРА

  1. Bravo! Ugledni Srbi, intelektualci, misleći ljudi, ne smiju da ćute! Nemaju pravu da ćute dok se narodu dešavaju ovakve istorijske strahote. Kako neko može i pomisliti da je „veliki čovjek“ ukoliko nije senzibiliran za veličinu događaja čiji je savremenik!? Zar smo zaboravili da su važne svetinje koje branimo a ne veličina sile koja udara na njih!

  2. Svaka vam cast za komentar,vrijeme je da neko pocne javno pisati i prozivati za veleizdaju zemlje kao sto me interesuje dali ima u Srbiji iko ko moze izaci javno i reci javnosti : Kosovo ste nam oteli bombardovanjem necemo ga dijeliti niti priznati vraticemo se kad tad na svoju zemlju odalkle poticemo, a nase naj bolje vojnike ( Lazarevic itd ) su izdajnici poslali u hag (namjerno malo slovo ).

  3. Film Uslovna Sloboda je vec djelimicno obradio ovu temu ( vidi lik T.Stanica).Ono sto raduje je cinjenica da B.Luka (a i RS)i pored toliko ispiranja mozga nije postao grad ZOMBIJA i da ima jos slobodoumnih ljudi koji prepoznaju prave uzroke nase teske situacije…

  4. „Вукчевић и Векарић су издајице и среброљупци“

    И ми имамо среброљубца из лакташа. Ма он све воли што се може украсти.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *