Савез логораша РС: Зашто није приведен Дудаковић?

Предсједништво Савеза логораша Републике Српске одлучило да упути хитно писмо замјенику главног тужиоца БиХ, Драгану Чорлији, у којем ће затражити објашњење зашто још није приведен и процесуиран ратни командант Петог корпуса такозване Армије РБиХ, Атиф Дудаковић. Предсједник Савеза логораша, Бранислав Дукић, рекао је да је Чорлија раније обећао делегацији Савеза да ће Дудаковић бити ухапшен […]

субота, јун 15, 2013 / 19:32

Предсједништво Савеза логораша Републике Српске одлучило да упути хитно писмо замјенику главног тужиоца БиХ, Драгану Чорлији, у којем ће затражити објашњење зашто још није приведен и процесуиран ратни командант Петог корпуса такозване Армије РБиХ, Атиф Дудаковић.

Предсједник Савеза логораша, Бранислав Дукић, рекао је да је Чорлија раније обећао делегацији Савеза да ће Дудаковић бити ухапшен до 1. јуна ове године, што се није догодило.

Он је подсјетио да је падом 13 западнокрајишких општина, у чему је учествовао и Дудаковић са Петим корпусом, почињен велики злочин, и геноцид и да је страдало више од 3.200 цивила, међу којима и дјеца.0 КОМЕНТАРА

  1. Велики заштитник Срба и Српске, једини ко може и треба да „затражи објашњење“- ћути,као и обично… Заузет је рјешавањем хрваЦког ентитета и изградњом „аутоцесте“ Бањалука-Загреб B-)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *