Сарајево: Листа најуспјешнијих БиХ компанија

САРАЈЕВО – Пословне новине у издању сарајевске Привредне штампе припремају ранг листу 100 најуспјшенијих босанскохерцеговачке компанија у прошлој години. У оквиру пројекта "100 највећих у БиХ", који се реализује 39. пут, компаније се рангирају према укупном приходу, нето добити, извозу и инвестицијама. Пројекат садржи и ранг-листе малих и средњих предузећа, чију ће оцјену бонитета извршити […]

понедељак, април 18, 2011 / 10:12

САРАЈЕВО – Пословне новине у издању сарајевске Привредне штампе припремају ранг листу 100 најуспјшенијих босанскохерцеговачке компанија у прошлој години.

У оквиру пројекта "100 највећих у БиХ", који се реализује 39. пут, компаније се рангирају према укупном приходу, нето добити, извозу и инвестицијама.

Пројекат садржи и ранг-листе малих и средњих предузећа, чију ће оцјену бонитета извршити загребачка фирма "Бон лајн" – саопштено је из Пословних новина.

У пројекту могу да учествују све компаније из БиХ, без обзира на дјелатност и величину, тако што ће доставити попуњен упитник у Пословне новине до 5. јуна. Анкетни лист се може преузети на wеб порталу Привредне штампе. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *