Сарајево: Други покушај спаљивања, опет неуспјешан

Демобилисани борац такозване Армије БиХ Сабахудин Ћосић (48) задобио је данас повреде по рукама при покушају да се спали испред зграде Владе Кантона Сарајево. Лекари Хитне помоћи превезли су повријеђеног у Клинику ургентне медицине у Сарајеву након чега је смјештен на психијатрију. Ћосић је у марту ове године већ једном покушао да се спали испред […]

петак, децембар 23, 2011 / 17:27

Демобилисани борац такозване Армије БиХ Сабахудин Ћосић (48) задобио је данас повреде по рукама при покушају да се спали испред зграде Владе Кантона Сарајево.

Лекари Хитне помоћи превезли су повријеђеног у Клинику ургентне медицине у Сарајеву након чега је смјештен на психијатрију.

Ћосић је у марту ове године већ једном покушао да се спали испред зграде Владе Федерације БиХ у Сарајеву због немогућности да преживи и изостанка сваке помоћи надлежних.

Ћосић је једно вријеме живео у бункеру из Другог свјетског рата у сарајевском насељу Блажуј јер није могао да плаћа станарину.

„Био сам од првог до последњег дана у Армији РБиХ. Бранио сам државу која је сада дигла руке од мене”, изјавио је раније сарајевским медијима Ћосић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *