Сапуница без воде се наставља

БЕОГРАД – Лидер Српске напредне странке Томислав Николић и даље одбија да узима храну и воду и то је проузроковало погоршање његовог здравственог стања, рекао је данас новинарима директор београдског Клиничко-болничког центра Реик Хускић. „Лабораторијски налази су очекивано повишени и указују на дехидратацију организма. Чинимо велике напоре и балансирамо терапију поштујући вољу пацијента будући да […]

понедељак, април 18, 2011 / 12:46

БЕОГРАД – Лидер Српске напредне странке Томислав Николић и даље одбија да узима храну и воду и то је проузроковало погоршање његовог здравственог стања, рекао је данас новинарима директор београдског Клиничко-болничког центра Реик Хускић.

„Лабораторијски налази су очекивано повишени и указују на дехидратацију организма. Чинимо велике напоре и балансирамо терапију поштујући вољу пацијента будући да се још не уочавају медицински феномени који би упућивали на конфузно стање, које се очекује уколико пацијент одбија да узима храну и воду”, рекао је Хускић.

На питање новинара коју терапију добија Николић, Хускић је рекао да је терапија ствар „која се врши у оквиру београдског КБЦ и није ствар која иде у јавност”.

Хускић је рекао да уколико Николић настави да одбија храну и воду зна се како се регулише дехидратација.

Нешто послије 12.00 у зграду КБЦ на Новом Београду ушла је супруга Томислава Николића.

Николић је у суботу почео штрајк глађу и жеђу захтијевајући расписивање ванредних избора, а синоћ је из зграде Дома Народне скупштине, након што му је позлило, пребачен у КБЦ на Новом Београду.0 КОМЕНТАРА

  1. Sta je iduce, strajk ne disanjem ? B-), i to sve da li ce se izbori odrzati u nedelju prije podne ili poslije podne B-), najjeftinija moguca demagogija, on i Vucic mi se gade vise.
    Predsjednice BORI SE :D, poslije izbora sa Cedomirom u koaliciju, a ove u istoriju ;)Zivot ne moze da ceka 😀

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *