Саншајн у ДФК!

Познати београдски хип-хоп/метал бeнд Сaншајн гостује у суботу навече у бањолучком клубу ДФК. Бањолучка публика имаће прилику да чује хитове као што су Жаклина тражи спонзора, Мисли мене гоне, Приђи ми ти, Трупс оф Саншајн, Омбре, 91 Привју, Мисс Ј те многе друге. Саншајн је београдска хип-хоп/метал (хард кор) група коју је 1993. године основао […]

четвртак, децембар 22, 2011 / 13:40

Познати београдски хип-хоп/метал бeнд Сaншајн гостује у суботу навече у бањолучком клубу ДФК.

Бањолучка публика имаће прилику да чује хитове као што су Жаклина тражи спонзора, Мисли мене гоне, Приђи ми ти, Трупс оф Саншајн, Омбре, 91 Привју, Мисс Ј те многе друге.

Саншајн је београдска хип-хоп/метал (хард кор) група коју је 1993. године основао пјевач Бранко Бојовић, познат и као Бане Саншајн или Бане Џимбровски.

Поред њега, чланови групе су били Боги (вокал), Ђоле Рамирез (вокал, текстописац), Стаћа (гитара), Којот (бас), ДЈ Андреј (скреч, ритам машина, клавијатуре), Буца, Јоле и Нефа (бубњеви).

Бане и Ђоле су 1993. основали бенд којем је Бане дао име Суаншајн по продавници плоча у Денверу у којој су продаване плоче са црначком музиком. Након доста клупских наступа у београдским клубовима, успијевају објавити свој први албум под називом Љубавна ликвефакција.

У бенду су сада и бубњар Мишко, који је некада свирао у групи Плејбој, басиста Боки Фетфингер, гитариста Нини, који је некада радио са саставом Ајзбрн, клавијатуриста Војин, гитариста Мичкиш и вокал Цвика.

Цијена улазнице за концерт је 10 КМ, а карте се могу купити на билетарницама ДФК клуба.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *