Само у Београду: Колима покушао да побјегне са паука

Возач је покушао своју „мазду“ новосадских таблица 309-077 да откачи са дизалице „паука“ у ноћи између суботе и недеље након што је његово возило покупљено на углу улица Капетан Мишине и Страхињића бана. Надлежни у ЈКП "Паркинг сервис" тврде да је возач био у алкохолисаном стању и да је приведен након инцидента у полицијску станицу […]

понедељак, новембар 7, 2011 / 19:40

Возач је покушао своју „мазду“ новосадских таблица 309-077 да откачи са дизалице „паука“ у ноћи између суботе и недеље након што је његово возило покупљено на углу улица Капетан Мишине и Страхињића бана.

Надлежни у ЈКП "Паркинг сервис" тврде да је возач био у алкохолисаном стању и да је приведен након инцидента у полицијску станицу Стари град, јавио је дневни лист "24 сата".

На ЈуТјуб снимку види се како бахати возач аутомобила покушава да под пуним гасом откачи своје возило док је још у ваздуху.

Многи кажу да на основу снимка не може да се утврди да ли је "паук" кренуо да диже аутомобил са све човјеком за управљачем.

У "Паркинг сервису" одлучно тврде да је све урађено по пропису и да се возач појавио и ускочио у возило тек пошто је дизалица подигла аутомобил.

Они кажу да је штета на дизалици велика и да ће сигурно да туже возача. 0 КОМЕНТАРА

  1. Јесте Млађо, само си мало погријешио тему, ко у средњој из српског језика, овај би ти коментар право лег*о уз „задржавање економске стабилности“, толико и сточар из рогатичке библиотеке може сконтат*.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *