Сакашвили: Даћу Русима орган за комад земље

Грузијски предсједник, Михаил Сакашвили, рекао је данас да је спреман да донира било који дио тијела руским политичарима како би вратио грузијски територијални интегритет. “Спреман сам са великим задовољством да пошаљем било који дио свог тијела како би руски политичари вратили макар мали дио наших територија”, рекао је Сакашвили. Бивше грузијске републике Јужна Осетија и […]

среда, новембар 23, 2011 / 10:04

Грузијски предсједник, Михаил Сакашвили, рекао је данас да је спреман да донира било који дио тијела руским политичарима како би вратио грузијски територијални интегритет.

“Спреман сам са великим задовољством да пошаљем било који дио свог тијела како би руски политичари вратили макар мали дио наших територија”, рекао је Сакашвили.

Бивше грузијске републике Јужна Осетија и Абхазија отцијепиле су се од Грузије почетком 1990-тих, подсјећа РИА Новости.

Грузијске снаге покушале су да врате Јужну Осетију под контролу Тбилисија у августу 2008. године, али су поражени у акцији руских војника односно у петодневном руско-грузијском рату.

Сакашвили је већ забавио свјетске медије када га је камера снимила како нервозно грицка своју кравату током тог конфликта.

Тада је речено да је он ментално поремећен.

Након што се појавио видео снимак на коме Сакашвили “грицка” кравату група страних психолога објелоданила је документ у коме наводи да грузијски предсједник има “параноичан поремећај хистеричне особе са нарцисоидним комплексом”.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *