Сајам образовања: Награда Фонду Милан Јелић и приватним факултетима

Златна плакета, за „Најбољег излагача“, на другом „Сајму образовања 2011“ припала је Фонду др Милан Јелић. На дводневном сајму одржаном у бањолучком Дому омладине, представило се 20 излагача из Републике Српске. Сребрна плакета сајма отишла је у руке Универзитета за пословне студије из Бање Луке а бронзана плакета је припала Независном универзитету из Бање Луке. […]

четвртак, новембар 17, 2011 / 11:12

Златна плакета, за „Најбољег излагача“, на другом „Сајму образовања 2011“ припала је Фонду др Милан Јелић.

На дводневном сајму одржаном у бањолучком Дому омладине, представило се 20 излагача из Републике Српске. Сребрна плакета сајма отишла је у руке Универзитета за пословне студије из Бање Луке а бронзана плакета је припала Независном универзитету из Бање Луке.

О наградама су одлучивали чланови жирија, Саша Драгић испред Уније студената Републике Српске, Јелена Старчевић испред Министарства просвјете и културе Републике Српске и Никола Дроњак из Агенције за акредитацију високошколских установа Републике Српске.

Критеријуми за оцјену излагача били су комуникативност представника излагача, информисаност представника о дјелатностима, уређење изложбеног простора и садржај и изглед промотивног материјала.

Други Сајам образовања одржан је у организацији Уније студената Републике Српске, а под покровитељством Министарства просвјете и културе Републике Српске.

“Фонд др Милан Јелић стипендирањем и другим видовима помоћи подстиче талентоване младе људе у Српској да остварују резултате по којима ће бити препознати, а чија ће стечена знања и вјештине бити основ за развој Републике Српске“, наведено је у саопштењу.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *