Сад се и ово прати с пажњом: Наредне седмице избори у УС РС

Избори за ново руководство Уније студената Републике Српске биће одржани наредне седмице у Источном Сарајеву, а не сутра како је раније било најављено, изјавио је Срни предсједник Комисије за провођење избора у Унији Младен Лучић. Лучић је навео да је до помјерења термина дошло усљед проблема у Студентском парламенту у Бањалуци, чији представници нису могли […]

четвртак, јун 13, 2013 / 15:28

Избори за ново руководство Уније студената Републике Српске биће одржани наредне седмице у Источном Сарајеву, а не сутра како је раније било најављено, изјавио је Срни предсједник Комисије за провођење избора у Унији Младен Лучић.

Лучић је навео да је до помјерења термина дошло усљед проблема у Студентском парламенту у Бањалуци, чији представници нису могли да прикупе потребне административне податке.

"Унија студената у наредним данима неће имати никаквих активности, односно ако их и буде неће имати подршку студената из Источног Сарајева", нагласио је Лучић.

На изборима би требало да буде бирана комплетна структура Уније – од предсједника, потпредсједника, Управног одбора, као и предсједници комисија у оквиру Уније, док би ове године предсједник Уније студената требало да буде из источног дјела Републике.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *