Руске фирме желе градњу електрана у Српској

Представници руских компанија „Хидрострој“ и „Хидроенергострој“ изразили су данас на састанку са премијером Републике Српске Александром Џомбићем у Бањалуци заинтересованост за улагања и изградњу нових хидроелектрана на подручју РС. Џомбић је информисао генералне директоре "Хидроенергостроја" и "Хидростроја" Јурија Николајевича Фисенка и Јурија Николајевича Федорова о хидропотенцијалима Српске. Фисенко је рекао да је ова компанија заинтересована […]

понедељак, мај 30, 2011 / 18:11

Представници руских компанија „Хидрострој“ и „Хидроенергострој“ изразили су данас на састанку са премијером Републике Српске Александром Џомбићем у Бањалуци заинтересованост за улагања и изградњу нових хидроелектрана на подручју РС.

Џомбић је информисао генералне директоре "Хидроенергостроја" и "Хидростроја" Јурија Николајевича Фисенка и Јурија Николајевича Федорова о хидропотенцијалима Српске.

Фисенко је рекао да је ова компанија заинтересована за изградњу фабрике за производњу опреме за хидроелектране на подручју РС.

На састанку је договорено да се представници компаније "Хидроенергострој" информишу о постојећим фабрикама у РС и могућностима прилагођавања њихових производних програма потребама ове руске компаније, наводи се у саопштењу из Бироа Владе РС за односе са јавношћу.0 КОМЕНТАРА

  1. инспекторе,де нам ти објасни како је у рафинерији ето ми не знамо.Вјероватно живиш у тамном вилајету гдје је мед и млијеко?

  2. ja zivim u banja luci. da ti objasnjavam ne bih, za to se ide u skolu, fakultet, procitaju se desetine i stotine knjiga, pa opet ne znas sve.
    mada znam i one koji su zavrsili fakultete, ali opet ne vide sopstvenim ocima.

  3. Pazi sad Rusi hoće da prave hidrocentrale , a sjećam se da su jedno vrijeme bili aktuelni Jevreji pa onda je bio aktuelan neki sporazum RS i Srbije za Buk Bijelu pa Slovenci za auto put pa Austrijanci za auto put, pa aerodrom u Trebinju pa „Trebinje Resort“ turističko naselje od milijardu KM pa Rusi htjeli da vade naftu u RS, Pa sad Kinezi hoće da prave puteve i Aerodrom u Trebinju, pa Kinezi koće da prave hidrocentrale u RS pa sad Rusi hoće da prave hidrocentrale ?!?!?!!? A možda će sutra Paja Patak i Miki Maus da prave brzu prugu Ljubinje-Stockholm a preko Čajniča, Šekovića,Kneževa i Šipova !!!! Kuku nama kukavcima sinjim !!!!!!

  4. Ма нема шта, ј.беш гебелса шта је ова пропаганда, сви трче да улажу и послују код нас, а ми јадни посао гањамо по Црној Гори, Русији, Либији(док је нису сјебали, сад је и ту game over што се нас тиче),а ето Руси, Кинези, Јапанци, лилипутанци код нас растурају са пословима…

    Шта ли ћемо ми правити, ако нам они све направе??

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *