Рогозин: Само Русија има лидера да се одупре диктату САД

Амбасадор Русије у НАТО Дмитриј Рогозин рекао је у Москви да само Русија има лидера који може да се одупре диктату Вашингтона – премијера Владимира Путина. Обраћајући се учесницима митинга подршке владајућој партији Јединствена Русија, која је проглашена за побједника недавних избора за Државну Думу, он је рекао да данас у Европи постоје силе које […]

уторак, децембар 13, 2011 / 07:43

Амбасадор Русије у НАТО Дмитриј Рогозин рекао је у Москви да само Русија има лидера који може да се одупре диктату Вашингтона – премијера Владимира Путина.

Обраћајући се учесницима митинга подршке владајућој партији Јединствена Русија, која је проглашена за побједника недавних избора за Државну Думу, он је рекао да данас у Европи постоје силе које размишљају о Русији и само чекају тренутак да искористе њене слабости.

„У Европи нема ни једног јединог лидера који може да се одупре диктату Вашингтона. Ми имамо таквог лидера, то је Владимир Путин”, казао је Рогозин на скупу „Слава Русији” којим је обиљежен и празник -Дан Устава.

Руски амбасадор у НАТО истакао је да Русија пролази кроз тешко вријеме и да је „Путин спреман да одбрани Русију, а ми смо спремни да га подржимо”. Он је све грађане Русије позвао на заједништво, укључујући и оне који су протестовали због наводних неправилности током избора, 4. децембра, тражећи њихово понављање.

Члан предсједништва Јединствене Русије Андреј Исајев захвалио је „свима који су потврдили да воле своју земљу”, а то су према његовим ријечима присталице Путина и предсједника Дмитрија Медведева.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *